Video

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba arkadaşlar. Dört yıllık evliyim nerdeyse. Evde bir Flash bellek var eşimin bekarlığından beri kullandığı içinde oğlumun videoları fotoğrafları düğün resimlerimiz kendi arkadaşlarının resimleri vs. Anlayacağınız herşey orda. Dün oğlumun eski resimlerine bakayım dedim. Sonra bi video buldum. İzledim başlarda eşim erkek arkadaşları falan aralarında muhabbet ediyorlar. Sonra içeriye eşimin eski kız arkadaşı giriyor gülüşmeler bilmem ne.. Sordum benim haberim yok. Sil gitsin dedi.. Bir de şuna dikkat ettim bana ait ne video ne başka bişey düğün resmi dışında bişey yok. Ne yapmalıyım

Merhaba arkadaşlar. Dört yıllık evliyim nerdeyse. Evde bir Flash bellek var eşimin bekarlığından beri kullandığı içinde oğlumun videoları fotoğrafları düğün resimlerimiz kendi arkadaşlarının resimleri vs. Anlayacağınız herşey orda. Dün oğlumun eski resimlerine bakayım dedim. Sonra bi video buldum. İzledim başlarda eşim erkek arkadaşları falan aralarında muhabbet ediyorlar. Sonra içeriye eşimin eski kız arkadaşı giriyor gülüşmeler bilmem ne.. Sordum benim haberim yok. Sil gitsin dedi.. Bir de şuna dikkat ettim bana ait ne video ne başka bişey düğün resmi dışında bişey yok. Ne yapmalıyım
Telefonundaki bütün fotoğrafları flasha at ablam biz ne diyelim?

kalmıştır.. unutmuştur önemsemeyin
normalde aranız nasıldır? şüpheleneceğiniz başka bişey yoksa olmadıysa boşverin

tarihine bak , ne zaman atılmış. eskiden kalma mı yeni mi atılmış belli olur diye biliyorum tarihten. sağ tık yap özellikleri tuşla

Eşinin haberi olmadığı şey neymiş ? O ortamda bulunup , sohbet edip ..sonra eski sevgilisinin geldiği mi ?

Eskidir video . Tarihine bak . Tarih önemli.

Çokta dert etme .

Sil gitsin. Uzatma, büyütme. Adam da unutmuştur muhtemelen. Dört yıllık evlilik bir çocuk sonrası eski sevgilileri kafaya takmayin artık.

Geçen gün ben de bir cd çantası buldum içinde bir sürü eski sevgili cdleri vardı. Resimler, videolar, müzik albümleri. Attım gitti. Geçmiş üstünden 10 sene, ben eski sevgiliye karşı bir şey hissetmiyorum. Unutmuşum sadece. Olur böyle şeyler.

Sil gitsin benim de harici diskim vardı format atmak zorunda kaldım arada kalıyo maalesef hatta mp3 vardı ona resim atmışım farkettim kocama söyledim hemen sildim falan bence sil gitsin dediyse üsteleme.

unutulmuş bişey, sil gitsin, uzatacak bişey yok bence

Ben senin aldatıldığını düşünüyorum kokusu da çıkacak görmek istersen, bu video mesele değil ama genel olarak resmin bütününde eşin düzgün biri değil

Olmuş bitmiş uzatma adamın tavrı da belli sil gitsin demiş belki orda olduğundan haberi bile yoktu

Back
X