• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vikings

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
$Vikings-2013-Poster-2.webp

Vikings, bizleri yılın büyük kısmını denizlerde geçirmiş olan İskandinavya'lı savaşçı ve tüccar bir kavim olan Vikingler'in bulunduğu çağa, 8. yüzyıl ile 11. yüzyıl arasında yaşanan Viking Devri'ne götürecek. Dizinin hikayesi ise gerçek yaşama ve karakterlere dayanıyor. Gerçek bir tarihsel figür olan, dönemin en büyük ve en popüler Viking kahramanlarından biri olarak nitelenen, Fransa ve İngiltere gibi ülkelerin başına adeta bela olan Ragnar Lothbrok'un maceraları ve yaşadıkları ekranlara yansıyacak. Savaşlardaki başarılar, dönemin önemli isimleri ve bırakılan bazı sanat eserleri gibi konuları anlatan saga adı verilen kahramanlık destanlarında sıkça ismi geçen ve savaş Tanrısı Odin'in soyundan geldiğine inanılan Ragnar Lothbrok'un Viking kabilelerinin liderliğine doğru yükseliş sürecine odaklanılacak.

henüz bende izlemedim, imdb puanı 8.5 miş

henüz bende izlemedim, imdb puanı 8.5 miş

ben izliyorum tavsiiyede ediyorum zaten yabancı dizi çok izleriz eşimle son gözdemizde bu

Bugun başladım bu diziye..
İlk bölümden de anlaşıldığı üzere , ileride çok hareketli bölümlerin olacağı kesin..
Ragnar , lorduna ihanet ediyor etmesine de yola çıkarken yanlarında hiç bir ordu yok kardeşim dediği adamla yola çıkıyor..
Ama o adamdan çok çekeceğe benziyor ..

Ah ah birde ragnarın karsına asılması yok mu ..
Ragnarda kalkmış bu adama kardeşim diyo ya :47: Ah bi öğrense uçurur kellesini.. :52:

Ben de geçen hafta ilk bölümünü izledim, hakkındaki güzel yorumlardan yola çıkarak. Ama sanki durağan bir dizi:ssz:

Tekrar şans vereceğim.

Ben de geçen hafta ilk bölümünü izledim, hakkındaki güzel yorumlardan yola çıkarak. Ama sanki durağan bir dizi:ssz:

Tekrar şans vereceğim.

Bence kesinlikle devam etmelisin..
İlk bölüm konuya giriş evresi olduğu için biraz durağan olabilir fakat ilerleyen bölümlerde harika bir ilerleyişi var..

Bende 1. sezonuna az önce bitirdim..
Ragnar beni çok şaşırttı.Bu sezon bölümünde çok kızdım ona !
Rol'un kardeşine ihanet edeceğini en başından tahmin etmiştik , bakalım ne olacak..
İşler karıştı..
2.sezona şimdi başlıyorum..

Çok heyecanlııııııııı !

Bence kesinlikle devam etmelisin..
İlk bölüm konuya giriş evresi olduğu için biraz durağan olabilir fakat ilerleyen bölümlerde harika bir ilerleyişi var..

Bende 1. sezonuna az önce bitirdim..
Ragnar beni çok şaşırttı.Bu sezon bölümünde çok kızdım ona !
Rol'un kardeşine ihanet edeceğini en başından tahmin etmiştik , bakalım ne olacak..
İşler karıştı..
2.sezona şimdi başlıyorum..

Çok heyecanlııııııııı !

Ben bunu unutup arada Orphan Black'a başlamışım. Onu çok sevdim ama Vikings'le de arayı açmadan devam etmem lazım.

Sağlam yorum aldım ne de olsa:1:

Ben bunu unutup arada Orphan Black'a başlamışım. Onu çok sevdim ama Vikings'le de arayı açmadan devam etmem lazım.

Sağlam yorum aldım ne de olsa:1:

Bak ben 2. sezonun 3. bölümünü izledim. Son bölümü izlemedim bir tek..
1. sezonun sonunda olan bitenlere verilen kararlara o kadar çok sinirlendim ki anlatamam..
Sevdim ben bu diziyi..

Harika bir dizi :31:

Güncel takip ediyorum yeni bölüm çıkınca hemen izliyorum :32:

Şuan 2. sezon 3. bölümde :31:

Ragnarın ilk oğlu vardı ya , adı bjorndu herhalde yanlış hatırlamıyorsam..
Onun büyümüş halini canlandıran çocuk , küçüklük haline ne kadar çok benziyor la :52::52:

2.sezonun 4.bölümünü izledim..
Dizi şuan için heyecanlı gidiyor..
Ragnarın eski karısının ragnar için bir şeyler yapıyor olması çok güzeldi be.. =)

Yeni bölümü izledim..
Bu bölüm pek heyecanlı değildi.. Biraz durağan geçti sanki..

2015e kadar vikings'ime veda etmiş bulunuyorum :14:

2. sezon 10. bölümüyle sezon finali yaptılar :50:

Neden bu kadar kısa yapıyolar ki bu diziyi yaa :47:

Ama Flokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii adamsııııııııııııııııın adaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm :46::46:

kesinlikle tavsıye ederim sıkmayan sonu tahmin edilemeyen bir dizi

Back
X