- 6 Ocak 2020
- 17
- 27
- 3
- 36
- Konu Sahibi yasemin erbay
-
Morluk ve şişlik çok oldu mu?Vildan hoca da KBB doktoru zaten. Ben geçen hafta oldum. Ona olan arkadaşlarım memnundu o yüzden onu tercih ettim. Hemen olmayı düşünmüyorsanız ödemler geçince fotoğraf attabilirim
Morluk ilk gün yoktu. İkinci gün arttı biraz. Morluk kremi yazmıştı onu kullandım. Yaklaşık 10 gün oldu , şu an bir şey yok. Burnum şiş sadeceMorluk ve şişlik çok oldu mu?
Aşçım yeni çıktı. Ameliyatı hemen düşünmüyorsanız 1-2 ay sonra göndereyim sizeLütfen ameliyat olanlar öncesi sonrası fotoğraflarınızı paylaşabilir misiniz?
Beklerim, sağ olunAşçım yeni çıktı. Ameliyatı hemen düşünmüyorsanız 1-2 ay sonra göndereyim size
Merhaba Yasemin hanım Vildan hocaya ameliyat oldunuz mu acaba ? Burnunuz nasıl ameliyat nasıl geçti ? Memnun musunuz ?Butun her yeri arastırdım içime yatan vildan hanım oldu. muayene oldum ilk muayenede hiçbir ücret almadı ve cok güzel ilgilendi fotograf calışması yaptı. en kısa zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum
Bana da fotoğrafınızı gönderebilir misiniz ?Aşçım yeni çıktı. Ameliyatı hemen düşünmüyorsanız 1-2 ay sonra göndereyim size
Ben de Vildan hanıma ameliyat olmuştum. Görmek isterseniz özelden fotoğraf gönderdim. Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım.Merhaba Yasemin hanım Vildan hocaya ameliyat oldunuz mu acaba ? Burnunuz nasıl ameliyat nasıl geçti ? Memnun musunuz ?
Bana resim atar mısınız özelden ?Ben de Vildan hanıma ameliyat olmuştum. Görmek isterseniz özelden fotoğraf gönderdim. Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım.
Yasemin de benim tavsiyem ile gitmişti
Ya burnunuz cok güzel olmuşş gerçektenBen de Vildan hanıma ameliyat olmuştum. Görmek isterseniz özelden fotoğraf gönderdim. Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım.
ne kadara olduuz acabaBen de Vildan hanıma ameliyat olmuştum. Görmek isterseniz özelden fotoğraf gönderdim. Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım.
Benim bir arkadaşım yaptırdı kendisine çok memnun kaldı ben de zamanında gitmiştim kendisiyle görüşmeye ilgili bir doktor medicana hastanesinde yapıyor ameliyatlarını muayenesi ücretsiz diye biliyorum gidip görüşün derim hem de piyasaya göre uygun rakamlara yapıyorselam , vildan hanıma ameliyat olan arkadaşlar memnun musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?