Vildan Baştürk Tutar'a burun estetiği olan var mı?

yasemin erbay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2020
17
27
3
36
Burnumun şeklinden çok mutsuzum, hem estetik olarak hemde içini düzelttirmek istiyorum. Bu konuda Vildan hocayı önerdiler.
Ona ameliyat olmuş olan var mı?

Ben 6 ay önce ameliyat oldum, çok memnunum. kemerli ve düşük bir burnum vardı. yandan fotoğraf çektiremiyordum hiç. şimdiki hali oldukça iyi, çok doğal ve güzel oldu. nefes almam da gayet iyi. Ben tavsiye ederim

Vildan hoca da KBB doktoru zaten. Ben geçen hafta oldum. Ona olan arkadaşlarım memnundu o yüzden onu tercih ettim. Hemen olmayı düşünmüyorsanız ödemler geçince fotoğraf attabilirim

Bende araştırdım hakkında güzel yorumlar var.Vildan hanımda ameliyat olmayı düşünüyorum. Bence kbb doktorunda olmakta fayda var.

Butun her yeri arastırdım içime yatan vildan hanım oldu. muayene oldum ilk muayenede hiçbir ücret almadı ve cok güzel ilgilendi fotograf calışması yaptı. en kısa zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum

Butun her yeri arastırdım içime yatan vildan hanım oldu. muayene oldum ilk muayenede hiçbir ücret almadı ve cok güzel ilgilendi fotograf calışması yaptı. en kısa zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum
Merhaba Yasemin hanım Vildan hocaya ameliyat oldunuz mu acaba ? Burnunuz nasıl ameliyat nasıl geçti ? Memnun musunuz ?

Merhaba Yasemin hanım Vildan hocaya ameliyat oldunuz mu acaba ? Burnunuz nasıl ameliyat nasıl geçti ? Memnun musunuz ?
Ben de Vildan hanıma ameliyat olmuştum. Görmek isterseniz özelden fotoğraf gönderdim. Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım.
Yasemin de benim tavsiyem ile gitmişti

selam , vildan hanıma ameliyat olan arkadaşlar memnun musunuz?
Benim bir arkadaşım yaptırdı kendisine çok memnun kaldı ben de zamanında gitmiştim kendisiyle görüşmeye ilgili bir doktor medicana hastanesinde yapıyor ameliyatlarını muayenesi ücretsiz diye biliyorum gidip görüşün derim hem de piyasaya göre uygun rakamlara yapıyor

Back
X