Mutfak Dekorasyonu vintage mi modern mutfak mi

eliflorin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
10
3
38
İstanbul
Arkadaslar hayirlisiyla iki ay kadar sonra evim bitecek.ic dekorasyonu icin mimarla anlasma imkanim yok.fikirlerinize ihtiyacim var. Mutfagima karar veremiyorum.vintage model mi yoksa modern tarzda mi bir dekorasyon yapayim. Dolaplara bile karar veremedim.

Eklentiler

• siyah-beyaz-mutfak-dolabi-1.webp
    siyah-beyaz-mutfak-dolabi-1.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 5.522
Modern mutfakları sevmiyorum ne yalan söyleyim? Beyaz, eskitme, pastel tonlarda renklendirilmiş mutfak hayalim, şahsen öyle bir imkanım olsaydı (mutfağımı yenilemek gibi)

MUTFAK_sonra02.webp

CIMG4377.webp

Bu tarz bir mutfak isterdim, tabii ki bu benim zevkim siz de hangisi daha baskınsa modern mi vintage mi ona göre karar vereceksiniz..

Ya elimi neye alsam neyi begensem vintage esintileri var mutlaka.o yuzden ben de cok rahat edemiyorum modern mutfaklari.daha cok laboratuardaymisim gibi hissediyorum.sanki ruhu yok gibi.

Ya elimi neye alsam neyi begensem vintage esintileri var mutlaka.o yuzden ben de cok rahat edemiyorum modern mutfaklari.daha cok laboratuardaymisim gibi hissediyorum.sanki ruhu yok gibi.

O zaman country vitange tarzında yaptırabilirsiniz demektir, hem daha sıcak duruyor. Açıkçası metallerin yoğun kullanıldığı evler bana sıcak gelmiyor yaşanmışlık olmalı baktığınız zaman, dediğiniz gibi laboratuvarları veya ofisleri andırmamalı..

Modern bir mutfak olup içinde vintage esintiler olamaz mı? Çünkü özellikle vintage/country istiyorsanız mutfağın tüm detaylarını da ona göre düzenlemeniz gerekiyor bence. Atıyorum dolaplar vintage olup, bozdolabı fırın ocak davlumbaz vs. modern olunca çok itici görünüyor bence.

bende hep country tarzi mutfak yaptiracagim falan diye düsünürken, gittim sizin modern mutfak resminizdeki mutfagin manolya rengini yaptirdim. Tezgahida tas görünümlü siyah. Cook memnunum ve simdi iyiki country yaptirmamisim diyorum. Resimdeki mutfagin benzeri, sadece kapaklari beyaz degil manolya:
1378709410_1.jpg

Almanyada yasiyorum ve burada bir kac sene önce country modaydi ve hemen modasida gecti. Eger modasi gecsede bikmam diyorsaniz, country yaptirin. Ama ben simdi iyiki modern yaptirmisim diyorum. Helede heryerde artik parlak ve modern mutfaklari görünce....

Beni mutfagi yapacak olan adam ikna etmisti. Country mutfaklarda oymali oldugu icin, dolap kapaklari egiliyor ve ileride cok güzel görünüm olmuyor demisti. Bu konu hakkinda bilgim yok, ama istersen bir arastir :)

Arkadaslar cok sagolun degerli fikirleriniz icin. aslinda mutfak yaptirmaya basladigimizda ben tamamen beyaz lake akrilik modern bir mutfak dusunmustum.bulundugum sehirde yeni binalarin tumunde parlak ve genellikle beysz siyah mutfak dolaplari kullanilmis.sanirim gore gore sikildim bu mutfaklardan.bir sure sonra country mutfak sikar mi bilmiyorum.cunku cevremde bunun ornegi hic yok.o yuzden cok kararsizim.

Modern mutfakları sevmiyorum ne yalan söyleyim? Beyaz, eskitme, pastel tonlarda renklendirilmiş mutfak hayalim, şahsen öyle bir imkanım olsaydı (mutfağımı yenilemek gibi)

Eki Görüntüle 1229451

Eki Görüntüle 1229450

Bu tarz bir mutfak isterdim, tabii ki bu benim zevkim siz de hangisi daha baskınsa modern mi vintage mi ona göre karar vereceksiniz..
muhteşemmiş bir gün evim olursa mutfağımı böyle yaptırırm sanırım

bende hep country tarzi mutfak yaptiracagim falan diye düsünürken, gittim sizin modern mutfak resminizdeki mutfagin manolya rengini yaptirdim. Tezgahida tas görünümlü siyah. Cook memnunum ve simdi iyiki country yaptirmamisim diyorum. Resimdeki mutfagin benzeri, sadece kapaklari beyaz degil manolya:
1378709410_1.jpg

Almanyada yasiyorum ve burada bir kac sene önce country modaydi ve hemen modasida gecti. Eger modasi gecsede bikmam diyorsaniz, country yaptirin. Ama ben simdi iyiki modern yaptirmisim diyorum. Helede heryerde artik parlak ve modern mutfaklari görünce....

Beni mutfagi yapacak olan adam ikna etmisti. Country mutfaklarda oymali oldugu icin, dolap kapaklari egiliyor ve ileride cok güzel görünüm olmuyor demisti. Bu konu hakkinda bilgim yok, ama istersen bir arastir :)
çok güzel bir mutfak insanın içi açılıyor

Back
X