vip dükkan şikayet:(((( Vipdükkan kapandı

aslında tüm ürünlere kargo bedava demesinden şüphelenmeliydik,başka sitelerde kargo bedava yapıyor ama sınırlı süre ve belli tutarlar üzerine kızlar sizden bir yorum rica edeceğim şimdi özellikle banka çalışanı arkadaşlardan ;şimdi benim parasını ödeyeipte alamadığım bir ürünüm yok zaten ben aylar öncesinde birkaç alışveriş yapmıştım bu siteden yalnız kullandığım kartın limiti biraz yüksek sorun yaşarmıyım sizce kartı iptal ettirmem gerekir mi

merhaba kızlar bende ayakkabı aldım numarası yanlış geldi iade ettim parayıda parapuan olarak yüklediler
bide aldım ürünü göndermediler 15 tl idi sürekli aradım mail attım sonunda telefonla konuştum bir sıkıntı yaşadıklarını para iadesi yapacaklarını söylediler ama sonra gördümkü site kapanmış adamlar arazi olmuş
hemen bugün bankayı aradım ve kredi kartınızdan çekim yapabilirler dedi kartımı iptal ettik yeni kart gönderecekler ve yüklü çekimlerde beni telefonla bilgilendirecekler
ayrıca ben iş bankası kredi kartını kullanıyorum sanal alışveriş için sanal kartları varmış hiçbir riskin yok ve ücretsiz

bilginiz olsun kredi kartlarınızı kapattırın

ciddi misin? böyle bişey yapabilirler mi.. ben ordan 2 yılıdır alışveriş yapıyorum sadece en son 40 liramı kaptırdım.. kartla ilgili bir sorun olmadı.. ama dolandırıcı olduklarından beklenebilir

ciddi misin? böyle bişey yapabilirler mi.. ben ordan 2 yılıdır alışveriş yapıyorum sadece en son 40 liramı kaptırdım.. kartla ilgili bir sorun olmadı.. ama dolandırıcı olduklarından beklenebilir

ben bankayla konuştum ve bilgilerimizi girdiğimiz için yapabilirlermiş o yüzden kapattırıp yeni kart gönderecekler

ben çok internet sitelerinden alıveriş yaparım...Vip ten de 6-7 ay önce 15 liralık alışweriş yaptım.Ardından elimizde yok diye ürün gelmedi,para iadeside 1 ay boyunca yapılmadı.Neyse aradım ekstreyi sürekli takip ederim iade olucağı zamanlarda,''para sorunumuzdan dolayı gerçekleşmedi ama ilgilenicez'' dediler we iadesi yapıldı.Ama beni senin para sorunun ilgilendirmez ki,15 lira için bunu diyince asla bi daha alışweriş yapmadım,ki sonrasında azıttılar sanırım kargo bedava demeler başladı.

uzun zamandır bu siteye girmedim kusura bakmayın.almayın ordan bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…