Vır..vır..vırr

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Selam arkadaşlar. Konuya geçeyim hemen. Yapı olarak çok konuşkan bir insan değilim ama ortamım oldu mu açılırım yani.. Yalnız benim şöyle birseyim var; çok konuşan insanlara dayanamıyorum arkadaşlar. Cinnet geciresim geliyor yani tahammül edemiyorum. Böyle kacasim geliyor yanımda çok konuşan biri olunca. Bi de öğretmenim valla ben nasıl dayancam yıllarca bilmiyorum..Nasil katlaniyorsunuz bu insanlara?Ben konuşaak konu bulamazken bu insanlar nerden buluyor bu kadar cümleyi:(

Selam arkadaşlar. Konuya geçeyim hemen. Yapı olarak çok konuşkan bir insan değilim ama ortamım oldu mu açılırım yani.. Yalnız benim şöyle birseyim var; çok konuşan insanlara dayanamıyorum arkadaşlar. Cinnet geciresim geliyor yani tahammül edemiyorum. Böyle kacasim geliyor yanımda çok konuşan biri olunca. Bi de öğretmenim valla ben nasıl dayancam yıllarca bilmiyorum..Nasil katlaniyorsunuz bu insanlara?Ben konuşaak konu bulamazken bu insanlar nerden buluyor bu kadar cümleyi:KK43:
Soruna cevabım yok tam bir ikizler burcu olarak konuşurum, konuşurum ve konuşurum yıllarca hocalarım cinnet eşiğine gele gele katlandı allah onlardan razı olsun size sabır versin :halay:

Öğretmenliğinizle konunun ilgisini sorabilir miyim yanlış anlamazsanız? Birde iş arkadaşlarınız falan mı sizi konuşmasıyla rahatsız eden? Sizin karakteriniz sonuçta, çok konuşmak ya da çok konuşanı dinlemek zorunda değilsiniz, işinizi yapın ve gereken kişiye gerektiği gibi davranın yeterli bence.

Soruna cevabım yok tam bir ikizler burcu olarak konuşurum, konuşurum ve konuşurum yıllarca hocalarım cinnet eşiğine gele gele katlandı allah onlardan razı olsun size sabır versin :halay:
Bak bunu bilmiyordum ikizlerin konuşkan olduğunu. Erkek arkadaşimda öyle vallahi canıma tak etti

Cevap vermediginiz zaman karsi tarafta söz hakki dogmuyor.
Büyük bir sorun göremedim konunuz da.
Ögretmen olmakla alakasini bende sorabilir miyim ? Ögrencileriniz mi cok konusup bunaltiyor ?

Öğretmenseniz mis gibi işte.

Ofis çalışanı değilsiniz ki, milletle tüm gün burun buruna çalışıp konuşmalarını dinlemiyorsunuz sonuçta.

10-15 dk teneffüste ne kadar cinnetlik olunabilir?

Sınıfta da otorite sizsiniz ve öğrenciler alakasız konuşamıyor neticede.

Ben de öğretmenim ve öğretmenlerin muhabbetinden hiç hoşlanmam, sabah gelir herkese günaydın der, sınıfa gider işime bakarım.

Boş kaldıysam açar kitabımı okurum.

Yıllardır bu şekilde devam ediyorum, daha kimse rahatımı bozamadı.

Öğretmenliğinizle konunun ilgisini sorabilir miyim yanlış anlamazsanız? Birde iş arkadaşlarınız falan mı sizi konuşmasıyla rahatsız eden? Sizin karakteriniz sonuçta, çok konuşmak ya da çok konuşanı dinlemek zorunda değilsiniz, işinizi yapın ve gereken kişiye gerektiği gibi davranın yeterli bence.
Öğrenciler özellikle küçük sınıflar da gürültü cok oluyor ve nerdeyse herşeyi öğretmene sorma gereği duyuyorlar. Bunu kastetmistim. Aslında karakter evet ama bundan memnun da değilim. Çok konuşan insanlara dönüt veremiyorum bir süre sonra..

Selam arkadaşlar. Konuya geçeyim hemen. Yapı olarak çok konuşkan bir insan değilim ama ortamım oldu mu açılırım yani.. Yalnız benim şöyle birseyim var; çok konuşan insanlara dayanamıyorum arkadaşlar. Cinnet geciresim geliyor yani tahammül edemiyorum. Böyle kacasim geliyor yanımda çok konuşan biri olunca. Bi de öğretmenim valla ben nasıl dayancam yıllarca bilmiyorum..Nasil katlaniyorsunuz bu insanlara?Ben konuşaak konu bulamazken bu insanlar nerden buluyor bu kadar cümleyi:KK43:
Bıcır bıcır konuşurum. Aynı zamanda çok da iyi bir dinleyiciyim demekki biz hiç anlasamazmişiz seninle:KK4:

a
aynen.insanlarda çok konuşursam haklıyım, çok biliyorum kafası var. nefret edilesi...

Herkes bir değil. Bense yanımda oturup hiç konuşamayanlara gıcık olurum. Öğretmenler odasında 2 kişiyiz 1 ders saati boşuz, oturuyoruz.. boş boş bekliyor arkadaş. İki sohbet etsek zaman geçse diye geçer aklımdan hep

çoook iyi anlıyorum. hiç konuşkan değilim, özellikle sohbet açmam o enerjiyi bulamıyorum kendimde, buluşalış görüşelim dendiğinde bile bahane uydururum gitmem. sevmiyorum konuşmayı.
aynen çok konuşulduğunda sinir oluyorum.

Öğretmen olunca sabırla usanmadan öğrencileri dinlemek ve soruları cevaplamak zaten işimizin parçası.. aileme arkadaşlarıma göstermedigim sabri onlara gosteriyorum çünkü isim bu.. sizin tahammülünüzü zorlayan bu değil sanırım çünkü mesleğiniz bu.. veli ya da öğretmenler mi zorluyor sizi.. bazen anlamsız olan ve saatlerce süren veli görüşmeleri beni de zorlar mesela..

Öğrenciler özellikle küçük sınıflar da gürültü cok oluyor ve nerdeyse herşeyi öğretmene sorma gereği duyuyorlar. Bunu kastetmistim. Aslında karakter evet ama bundan memnun da değilim. Çok konuşan insanlara dönüt veremiyorum bir süre sonra..
Hmm siz ilkokul öğrencilerine ders veriyorsunuz o zaman anladım, yani yine siz daha iyi bilirsiniz ama bu da sizin işiniz, birde zaten sınıfta hakimiyet sağlayınca her akıllarına geleni sormazlar diye düşünüyorum ama ne kadar doğru bu fikrim bilemiyorum tabi. Hayırlısı :)

Ah be kuzum sen benim kvnin yanında bi saat falan kal kafayı yersin o zamn bende çok sevmem de işte napalım Hee diyoruz gecistirmeye bakıyorum

Back
X