Viral enfeksiyon

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.959
1.542
63
Kızlar selam,

Cocugumun ateşi var dişe bağladık bu ara ufak çaplı operasyon geçirdi zor bir süreç atlattık.

Doktoru ile görüştüm viral enfeksiyon geçiriyor muhtemelen yazmış.

Çocuk 6 aydır idrar enf için tedavi görüyor yeni hastalık eklenmesi aşırı üzdü beni.

Bunu nasıl atlattınız tehlikesi var mı? Dünden beri sadece ilaçla düşürebildik ateşini.

İlerlemeden öksürük şurubu pedifen ve calpol kullandım birde ek olarak vitamin yazdı doktorumuz
6 ay çok fazla idrar yolu enfeksiyonu için ya neden kurumuyor iltihap

Viral ise durum ateş düşürücü ile devam edin hemde ağrı kesici özelliği nedeniyle bebeğinize de iyi gelecektir. Ateş virallerde genelde 2-3 gün sürer sonra kesilir. Önemli olan o dönemde beslenebiliyor olması onu takip edin. Bebimli şurup içmeyi reddediyordu o yüzden fitil ile düşürmek zorunda kalmıştım. İki gün ateş düşürücüye rağmen ateşi 38.5 civarında kalmıştı. Ateş düşürücü olmazsa 39-40 a çıkıyordu. 3. Günün sonunda ateş kesildi. Çok geçmiş olsun diğer süreçleriniz içinde. Biran önce miniğiniz iyileşir

Benim bebek diş çıkarıyor ve öksürük hapşırma hırıltılısi var . Normalde toz zencefil verirdim şekilde geçerdi ama şimdi hiçbir şey karıştıramıyorum iştahsız olduğu için yemiyor. fizyolojik serumla burnunu açmaya çalışıyorum. Bebeğin hasta olması çok kötu

Sormayın çok kötü şeyler yaşadık bugün temiz sonucu aldık 3 ay daha kontrol edilecek.

İştahı yoktu iyice kesildi çaresiz kalıyorum ilaç içmek istemiyor benimki de ama kussa bile tekrar veriyorum.

Neden oldu ne oldu bilemiyorum ama çaresizce bekliyorum dişleri de aynı zamana denk geldi ağzını açmıyor ki şifa için krem sureyim

bir ay önce falan biz de yasadık.. hafif bir enfeksiyon çıktı testlerinde. doktorumuz sadece ates düsürücü (bizim bebek calpol kusuyordu o yüzden dolven verdi doktor) ve ılık duşla evde gecireceksiniz dedi. bir de ishal olmustu. onun için de probiyotik verdi. ishali daha yeni düzeldi ama ates durumu 2-3 gğnde gecti. yalnız o zamandan beri gece uykuları nanay.. gecede bir kez uyanan çocuk 4-5 kez uyanıp sürekli meme ister oldu

telaş yapmayın ama hele bi muayene olsun, tahlillerine bakılsın.. yüksek bir enfeksiyon varsa duruma göre antibiyotik verilir veya hastaneye yatırılır. ama her iki durumda da çabucak toparşar insallah, telaş yapmayın.

Dönüşümlü calpol ve pedifen ver demişti doktor
Biz de geçirdik
Diş ateşi 38 i geçmez
Direnen ateş diş değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…