Vira'nın Çeyizleri..

çok güzel her şeyin güle güle kullannn :nazar: gülen kaselerin yanında renklifincanlarını da çok sevdim, benzeri bi arkadaşımda var, onlarla kahve içmek gerçekten keyifli oluyo :)

Çok teşekkür ederim.Her ikisi de benim en beğendiğim ve kullanmak için sabırsızlandığım eşyalarım,umarım gerçekten keyifli olur. =)​

hepsi çok güzel renkleri cıvıl cıvıl işallah evinizde mutlu gülerde kullanırsınız

Bende herkes gibi dil çıkaran kaselerine bayıldım. Kahvaltı takımında çok şekermiş. Çeyizlerini iyi günlerde, ağız tadıyla kullan canım:16:

güzel günlerde ağız tadıyla kullanın inşallah :nazar::nazar:

Amin,cümlemiz ağız tadıyla kullanalım inşallah. :16:

hepsi çok güzel renkleri cıvıl cıvıl işallah evinizde mutlu gülerde kullanırsınız

Çook teşekkür ediyorum. :16:

Bende herkes gibi dil çıkaran kaselerine bayıldım. Kahvaltı takımında çok şekermiş. Çeyizlerini iyi günlerde, ağız tadıyla kullan canım:16:

Çok sağolun.Evet kahvaltı takımımı da çok severek aldım sabah sabah içim açılsın. =) Çok teşekkürler. :16:

güzel ceyizlerin canım ii günlerde güle gülee kullan:54:

Çok teşekkür ederim cümlemiz inşallah. :16:

güe güle kullan tatlımmmm dil çıkaran kaselere bayıldımmmm:16:

Son düzenleme:
güe güle kullan tatlımmmm dil çıkaran kaselere bayıldımmmm:16:

Çook teşekkür ediyorum. :16: Genel olarak onlar beğenildi zaten o zaman nereden aldığımı da söyliyeyim de almak isteyene fikir olsun. =) Migrostan aldım o kaseleri..Şu an hala var sanırım.Belki sizlere yakın migroslarda da bulursunuz. =)​

güle güle kullan canımfincan takımın çok hoşmuş

Çook teşekkür ederim.Benim de inanılmaz isteyerek aldığım şeyler onlar. :16:

Mutlulukla kullanın, tez vakitte tamamlayın inşallah :)

Mutlulukla kullanın, tez vakitte tamamlayın inşallah :)

Amin..Zaten pek bir şeyde kalmadı bir misafir yemek takımım,bir misafir bardak takımları birde nevresim almam lazım.Elektronikleri son zamana bırakıyorum. =)

huzurla kullan cnm dügüne ne kadar var?

Henüz belli değil ciddi giden bir ilişkim var.Çok uzatmamayı düşünüyorduk ama bazı sorunlar çıktı.Nasip. =)

güle güle kullannnn

Teşekkür ederim. =)

Back
X