virüs programı

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.465
kızlar iş yerinde bilgisayara bişe yaptım virüs girdi ya
bana yardım edebilri misinzi hiç anlamıyorum
nasıl gider bu
kendi kendine sayfalar açılıyor
birşey indirdim böle oldu o da farkında olmadan
kimsaya sölemeden halletmem gerek

gezginler.com dan virüs programı indirebilirsiniz,
gecen yıl bende aynı problmi yaşamistim,söylediğim siteden indirdim ama adı aklımda değil,kullanım şekli v.s bilgileri veriliyor zaten

iş yerinin bilgisayarcısı vs varsa onu hemen arayın.kendi başına halledebileceğin bir şey gibi görünmüyor.

avg, karspersky falan var virüs programı ama onlar lisanslı ürünler. şimdi anlatırdım torrentten indirip nasıl orijinal yapacağınızı ama bilgisayardan anlamıyorum demişsiniz

Çalıştığınız firmanın bilgi işlem departmanı varsa onlardan rica edebilirsiniz, merak etmeyin onlar gidip yetkili kişilere bu durumdan bahsetmezler önemli bir durum değil çünkü :KK14:

Merhaba, ben hem bilgi işlemde çalışmış hemde bilgisayar öğretmeniyim.

Eğer çalıştığınız yer kurumsal bir şirket ise muhtemelen kendi virüs programları olacaktır yada bilgisayara bazı programları kurmanızı engelleyecek önlemler var olabilir. Öncelikli olarak onlarla görüşseniz daha iyi olur. İçeriklerinde kullandıkları bazı programları da virüs programları virüs olarak algılayarak silebilir ve bu sizi daha zor duruma sokar :KK66: Eğer böyle bir durum yoksa kesinlikle microsoft essentials yüklemenizi tavsiye ediyorum. Hem ücretsiz hemde bilgisayarda herhangi bir ağırlığa sebebiyet vermeyecektir. Süresi dolup uyarıda almazsınız çünkü tamamen ücretsiz :KK66:

İsterseniz program indirmeden önce; tarayıcınızın geçmişini ve çerezlerini silin. Bazen çerezlerde bulunanlardan kaynaklanabiliyor.

Denetim masasından sistem geri yüklemeyi düne veya bu sabah son sorunsuz saate alırsan kurtulursun.
En basit çözümü bu...

X