- 23 Şubat 2017
- 1.887
- 5.464
- 158
Bunu da araştırmam lazımbu durumda ev yapimi sirke de faydali olur sanirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu da araştırmam lazımbu durumda ev yapimi sirke de faydali olur sanirim
Nerede yaziyor bu gercektej merak ediyorum suan 35 40 derece sıcaklığa sahip ulkelerde nasıl yayiliyor o vakit ?Ben bayağı bir araştırma yaptım bu konuda. Corona, 5 derece ve altını seviyormuş. Dilerseniz araştırabilirsiniz![]()
limon vucuda cok faydali uzmanlarda her sabah ac karnina icin derler ya zatenBunu da araştırmam lazımBen bu limon suyuna çok güveniyorum, bu yıl ne zaman kırıklık hissetsem 1 günde limonlu suyla düzeldim. Kime söylesem anında atlattılar. Koronadan korkmuyorum yeminle
![]()
Evet bunları ben de merak ediyorum ama sanırım virüs ağız ve burundan bulaştığı anda hücrelerimize entegre oluyor.Nerede yaziyor bu gercektej merak ediyorum suan 35 40 derece sıcaklığa sahip ulkelerde nasıl yayiliyor o vakit ?
Mesela singapur ?
Her seyi gectim insan vucudu 37 derece onda nasıl cogaliyor ?
Wuhandaki hizla hic bir yerde yayılmıyor. Bunun nedeni orada cok fazla ayni anda enfekte insan olup birbirine bulastirmalari .Evet bunları ben de merak ediyorum ama sanırım virüs ağız ve burundan bulaştığı anda hücrelerimize entegre oluyor.
Havanın sıcak olduğu yerlerde Wuhan’daki hızla yayılmıyor dikkat ederseniz. İnsandan insana bulaşıyor havadan ziyade sanırım. Yazın grip vakaları nadir olur, genelde de bulaşıcı değildir. Yani hava ısınınca artık havadan ve eşyadan bulaşamaz diye düşünüyorum.
Havalar 27 derece civarina gelince virüs pek etkili olamayacakmis aynen Türk bir doktorun açıklamasıydı TV de.Evet bunları ben de merak ediyorum ama sanırım virüs ağız ve burundan bulaştığı anda hücrelerimize entegre oluyor.
Havanın sıcak olduğu yerlerde Wuhan’daki hızla yayılmıyor dikkat ederseniz. İnsandan insana bulaşıyor havadan ziyade sanırım. Yazın grip vakaları nadir olur, genelde de bulaşıcı değildir. Yani hava ısınınca artık havadan ve eşyadan bulaşamaz diye düşünüyorum.
Ben de Tayland çok istiyordum seneye ama plan yapmayı durdurdum artık bakalım ne olacak bir görelim diyorum. İtalyaya ise ben olsam giderdim vaka sayısı iki idi en son şuan ne durumda bilmiyorum. İtalyaya gitmezsem ne kaybederim diye düşünmeyin gerçekten gitmeye değer.Eğer gitmezsek nişanlım hayıflanmaz ama benim ciddi ciddi içimde kalır. İtalya şart değil dedim. Şuan salgın listesinde ismi geçmeyen başka bir yer de olabilir dedim. Araştırıyor bakalım beyimiz![]()
Nasıl ya okadar mıAvusturya bugün İtalya ya giden bütün tren yolları kapattı![]()
Nasıl ya okadar mıkaç vaka var ki şuan orada ben en son iki diye duymustum
160 çok fazla bu durumda gidilmemeliBenim bildiğim İtalya için en son 160 denilmişti. Ilk bir trende 2 hasta olma ihtimali olan kadın var diye durdular. Simdi yollar tedbir amaçlı tamamen kapatılmış. Brenner-sınırdan sonra kapatmışlar