VİSANNE HAP KULLANANLAR

ilkimgnc

Evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
2.144
768
123
32
Kızlar hayırlı günler. Ben bugün doktordan geldim 4 cm çikolata kıstım yüzünden hamile kalamiyorum 2.cocugum olsun diye çabalıyorum. Bana dr visanne hap verdi . Kullanıp kist konusunda gerçekten faydasını gören ve hamile kalan var mı bana yardımcı olur musunuz :dua:

Kistin yeri önemli dr bana yazdı ama ben hiç kullanmadım 5 cm çikolata kıstıydı benimde adetten kesiyor bu ilaç sonuç ta hormonsal bi ilaç olduğu için kullanmadım

Kistin tam olarak yerini bilmiyorum. Merak ettim bende bundan başka tedavi seçeneğim yok suan

Kızlar hayırlı günler. Ben bugün doktordan geldim 4 cm çikolata kıstım yüzünden hamile kalamiyorum 2.cocugum olsun diye çabalıyorum. Bana dr visanne hap verdi . Kullanıp kist konusunda gerçekten faydasını gören ve hamile kalan var mı bana yardımcı olur musunuz :dua:
Ben visanneyi kullanmıştım bir kaç yıl önce sürekli lekelenme yapmıştı ve fayda vermemişti. İlk cocuğunuz tedaviyle mi olmuştu. Benim de bir oğlum var. 2. Cocuk için uğraştık 2 yıla yakın.. Kendiliğinden hamile kaldım ama bu yıl içinde 1 düşük 1 kürtaj oldu. Siz ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz olmuyo canım?

Ben visanneyi kullanmıştım bir kaç yıl önce sürekli lekelenme yapmıştı ve fayda vermemişti. İlk cocuğunuz tedaviyle mi olmuştu. Benim de bir oğlum var. 2. Cocuk için uğraştık 2 yıla yakın.. Kendiliğinden hamile kaldım ama bu yıl içinde 1 düşük 1 kürtaj oldu. Siz ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz olmuyo canım?
Ilk çocuğumda tedaviyle oldu . Visanneye benzer bir ilacın iğnesini vurulmustum kisti küçülmüştü ve hamile kalmıştım . 2 senedir istiyoruz ama dr a gitmemiştim belki olur diye.

Ben iki buçuk aydır kullanıyorum kistimi küçültmüş baya gerileme var dedi doktor yalnız ben adet oluyorum adet sureside uzadı bir hafta 10gun gibi bende yan etki yapmadi hiç

Ya bende 3 gündür kullanıyorum ama prospektusunde kan pıhtılaşması ve damar tıkanıklığı yaşayanlar kullanmasın yaziyor. Ben daha önce doğum kontrol hapı kullandigim için damarım tıkanmıştı.buda aynı şeyi yapar mı bilemiyorum ya dr 'la gorusucem

ben bır hafta kullandım tum vucudumda kucuk benler cıktı yan etkısımı bılmıyorum

lekellenme derken? benım tum vucudumda leke olustu o sekıldemı

Kist için visanne kullanmıştım 4 cm den 2 cm e düştü. Internette bi sürü yan etkisini okudum ama ben hiçbiriyle karşılaşmadım

Kist için visanne kullanmıştım 4 cm den 2 cm e düştü. Internette bi sürü yan etkisini okudum ama ben hiçbiriyle karşılaşmadım
merhaba benimde kistim 3 bucuk cm. ama yan etkileri çok oldugu için ilacı alıp kullanamadım. etkisi oldu mu sizde ilacın

Back
X