Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben visanneyi kullanmıştım bir kaç yıl önce sürekli lekelenme yapmıştı ve fayda vermemişti. İlk cocuğunuz tedaviyle mi olmuştu. Benim de bir oğlum var. 2. Cocuk için uğraştık 2 yıla yakın.. Kendiliğinden hamile kaldım ama bu yıl içinde 1 düşük 1 kürtaj oldu. Siz ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz olmuyo canım?Kızlar hayırlı günler. Ben bugün doktordan geldim 4 cm çikolata kıstım yüzünden hamile kalamiyorum 2.cocugum olsun diye çabalıyorum. Bana dr visanne hap verdi . Kullanıp kist konusunda gerçekten faydasını gören ve hamile kalan var mı bana yardımcı olur musunuz![]()
Ilk çocuğumda tedaviyle oldu . Visanneye benzer bir ilacın iğnesini vurulmustum kisti küçülmüştü ve hamile kalmıştım . 2 senedir istiyoruz ama dr a gitmemiştim belki olur diye.Ben visanneyi kullanmıştım bir kaç yıl önce sürekli lekelenme yapmıştı ve fayda vermemişti. İlk cocuğunuz tedaviyle mi olmuştu. Benim de bir oğlum var. 2. Cocuk için uğraştık 2 yıla yakın.. Kendiliğinden hamile kaldım ama bu yıl içinde 1 düşük 1 kürtaj oldu. Siz ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz olmuyo canım?
Anladım cnm. İnşlh rabbim gönlüne göre versinIlk çocuğumda tedaviyle oldu . Visanneye benzer bir ilacın iğnesini vurulmustum kisti küçülmüştü ve hamile kalmıştım . 2 senedir istiyoruz ama dr a gitmemiştim belki olur diye.
BenKızlar hayırlı günler. Ben bugün doktordan geldim 4 cm çikolata kıstım yüzünden hamile kalamiyorum 2.cocugum olsun diye çabalıyorum. Bana dr visanne hap verdi . Kullanıp kist konusunda gerçekten faydasını gören ve hamile kalan var mı bana yardımcı olur musunuz![]()
Kızlar hayırlı günler. Ben bugün doktordan geldim 4 cm çikolata kıstım yüzünden hamile kalamiyorum 2.cocugum olsun diye çabalıyorum. Bana dr visanne hap verdi . Kullanıp kist konusunda gerçekten faydasını gören ve hamile kalan var mı bana yardımcı olur musunuz![]()
Peki kistin sizde belirtileri rahatsızlık verdiği noktalar neydi acabaKistin yeri önemli dr bana yazdı ama ben hiç kullanmadım 5 cm çikolata kıstıydı benimde adetten kesiyor bu ilaç sonuç ta hormonsal bi ilaç olduğu için kullanmadım
Belirtisi yoktu normalde ağrısı hiç olmazdı ama adetin ilk günü cok sancim olurdu her ayda adet görürdümPeki kistin sizde belirtileri rahatsızlık verdiği noktalar neydi acaba
ben bır hafta kullandım tum vucudumda kucuk benler cıktı yan etkısımı bılmıyorumKızlar hayırlı günler. Ben bugün doktordan geldim 4 cm çikolata kıstım yüzünden hamile kalamiyorum 2.cocugum olsun diye çabalıyorum. Bana dr visanne hap verdi . Kullanıp kist konusunda gerçekten faydasını gören ve hamile kalan var mı bana yardımcı olur musunuz![]()
lekellenme derken? benım tum vucudumda leke olustu o sekıldemıBen visanneyi kullanmıştım bir kaç yıl önce sürekli lekelenme yapmıştı ve fayda vermemişti. İlk cocuğunuz tedaviyle mi olmuştu. Benim de bir oğlum var. 2. Cocuk için uğraştık 2 yıla yakın.. Kendiliğinden hamile kaldım ama bu yıl içinde 1 düşük 1 kürtaj oldu. Siz ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz olmuyo canım?
vajinal lekelenmelekellenme derken? benım tum vucudumda leke olustu o sekıldemı
bende de aynı problem akıntım kahverengi gibi ama çok açık renkli oluyor. reglim bitse de bu durum devam ediyor. Sürekli lekelenme gibi bir problemde yaşıyorum ayrıcavajinal lekelenme
merhaba benimde kistim 3 bucuk cm. ama yan etkileri çok oldugu için ilacı alıp kullanamadım. etkisi oldu mu sizde ilacınKist için visanne kullanmıştım 4 cm den 2 cm e düştü. Internette bi sürü yan etkisini okudum ama ben hiçbiriyle karşılaşmadım
Yan etki yaşamadım hiç . Faydası oldu kistim küçüldümerhaba benimde kistim 3 bucuk cm. ama yan etkileri çok oldugu için ilacı alıp kullanamadım. etkisi oldu mu sizde ilacın
Korkuyorum bende herkes birşey yazmış bilemedim. Ama çok ağrım var yürürken falanYan etki yaşamadım hiç . Faydası oldu kistim küçüldü