Visanne kullananlar

Miya899

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
34
6
1
29
Visanne kullandığınız ilk ay adet oldunuz mu ya da ilacı bıraktıktan kaç gün sonra oldunuz ?

Visanne kullanırken adet olunmaz. Bırakınca olunur. Hapın amacı yalancı menopoza sokmak

Birkaç kişi olduğunu söylemiş bende femara kullanacağım adet olunca ikisinin aynı anda denk gelmesini istemiyorum biraz stres oldum

Bu ilacı kullandınız mı kullandıysanız bırakınca kaç gün sonra adet oldunuz
Kullandım ben ama çok oldu kullanalı yaklaşık 6-7 sene önce kullandım. 9 ay kullandım. Kullandığım süre boyunca hiç adet olmadım bırakınca bir hafta içinde oldum. Çikolata kistlerim için kullanmıştım

Kullandım ben ama çok oldu kullanalı yaklaşık 6-7 sene önce kullandım. 9 ay kullandım. Kullandığım süre boyunca hiç adet olmadım bırakınca bir hafta içinde oldum. Çikolata kistlerim için kullanmıştım
Bende de çikolata kisti var peki sonra hamile kaldınız mı ?

Bende de çikolata kisti var peki sonra hamile kaldınız mı ?
Evleneli 2 sene oldu benim daha. Şu an kistlerim tekrarladı bu arada 5’er cm kistim var her iki yumurtalığımda da. Gebeliği zorlaştırıyor. 6 aydır olmadı. Tüp bebek denedim o da tutmadı. İlacı bırakınca kistler tekrar çıkıyor

Evleneli 2 sene oldu benim daha. Şu an kistlerim tekrarladı bu arada 5’er cm kistim var her iki yumurtalığımda da. Gebeliği zorlaştırıyor. 6 aydır olmadı. Tüp bebek denedim o da tutmadı. İlacı bırakınca kistler tekrar çıkıyor
Geçmiş olsun inşallah bir an önce Allah nasip eder 🙏🏻
Peki ovulasyon testi kullandınız mı hiç

Rica ederim siz ne zamandır istiyorsunuz? Tedavi gördünüz mü?
Ben 8 aydır istiyorum istemeden önce muayeneye gittiğimde hiçbir şey yok dediler 2. Ay ovulasyon testine başladım 3 ay boyunca koyulaşıyordu ama pik değildi bundan şüphelenip başka bir doktora muayene oldum çikolata kistin var hem sağda hem solda küçük bir boyutta dedi ilaç verdi adetin 3. Günü femaraya başla dedi

Back
X