Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kisti küçültmek için adet görmenizi engelliyor bi süreVisanne kullandığınız ilk ay adet oldunuz mu ya da ilacı bıraktıktan kaç gün sonra oldunuz ?
Kullandınız mı bu ilacıKisti küçültmek için adet görmenizi engelliyor bi süre
Bu ilacı kullandınız mı kullandıysanız bırakınca kaç gün sonra adet oldunuzVisanne kullanırken adet olunmaz. Bırakınca olunur. Hapın amacı yalancı menopoza sokmak
Kullandım ben ama çok oldu kullanalı yaklaşık 6-7 sene önce kullandım. 9 ay kullandım. Kullandığım süre boyunca hiç adet olmadım bırakınca bir hafta içinde oldum. Çikolata kistlerim için kullanmıştımBu ilacı kullandınız mı kullandıysanız bırakınca kaç gün sonra adet oldunuz
Bende de çikolata kisti var peki sonra hamile kaldınız mı ?Kullandım ben ama çok oldu kullanalı yaklaşık 6-7 sene önce kullandım. 9 ay kullandım. Kullandığım süre boyunca hiç adet olmadım bırakınca bir hafta içinde oldum. Çikolata kistlerim için kullanmıştım
Evleneli 2 sene oldu benim daha. Şu an kistlerim tekrarladı bu arada 5’er cm kistim var her iki yumurtalığımda da. Gebeliği zorlaştırıyor. 6 aydır olmadı. Tüp bebek denedim o da tutmadı. İlacı bırakınca kistler tekrar çıkıyorBende de çikolata kisti var peki sonra hamile kaldınız mı ?
Yok canım bana da iteleyeckler alalım demezlerse bakalımKullandınız mı bu ilacı
Geçmiş olsun inşallah bir an önce Allah nasip ederEvleneli 2 sene oldu benim daha. Şu an kistlerim tekrarladı bu arada 5’er cm kistim var her iki yumurtalığımda da. Gebeliği zorlaştırıyor. 6 aydır olmadı. Tüp bebek denedim o da tutmadı. İlacı bırakınca kistler tekrar çıkıyor
Hayırlısı geçmiş olsunYok canım bana da iteleyeckler alalım demezlerse bakalım
2 ay kullandım ama ben hiç pik görmedim testlerde. Ya ben beceremedim ya da benim testlerimde sorun vardıGeçmiş olsun inşallah bir an önce Allah nasip eder
Peki ovulasyon testi kullandınız mı hiç
Bende pik göremedim 3 ay kullandım. Femara falan kullanmış mıydınız2 ay kullandım ama ben hiç pik görmedim testlerde. Ya ben beceremedim ya da benim testlerimde sorun vardı
Femara değil ama muadili letu kullandım bir ay işe yaramadı maalesefBende pik göremedim 3 ay kullandım. Femara falan kullanmış mıydınız
Çok teşekkür ederimFemara değil ama muadili letu kullandım bir ay işe yaramadı maalesef
Rica ederim siz ne zamandır istiyorsunuz? Tedavi gördünüz mü?Çok teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederim size de :)Hayırlısı geçmiş olsun
Ben 8 aydır istiyorum istemeden önce muayeneye gittiğimde hiçbir şey yok dediler 2. Ay ovulasyon testine başladım 3 ay boyunca koyulaşıyordu ama pik değildi bundan şüphelenip başka bir doktora muayene oldum çikolata kistin var hem sağda hem solda küçük bir boyutta dedi ilaç verdi adetin 3. Günü femaraya başla dediRica ederim siz ne zamandır istiyorsunuz? Tedavi gördünüz mü?
3 ay sonra rahim filmi önerdi doktor endometriozis tüplerde yapışma yapabiliyormuşRica ederim siz ne zamandır istiyorsunuz? Tedavi gördünüz mü?