• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Visanne kullananlar

Visanne kullanırken adet olunmaz. Bırakınca olunur. Hapın amacı yalancı menopoza sokmak

Ben visanne kullanırken adet oldum. Ama hep 26-28. Gün gibi adet olurdum, bu sefer 37. Gün adet oldum. İlk ayımdı bu şekilde oldu, önümüzdeki ay nasıl olur bilmiyorum.

Ben visanne kullanırken adet oldum. Ama hep 26-28. Gün gibi adet olurdum, bu sefer 37. Gün adet oldum. İlk ayımdı bu şekilde oldu, önümüzdeki ay nasıl olur bilmiyorum.
Ben de 4.ayda regl oldum ve kist agrisi yüzünden hastanelik olduk. İlaca başlamadan 5.5cm olan kist 4 ay sonra ilac kullanmama rağmen 8.5 olmuştu. Ameliyat ettiler hemen

Ben de 4.ayda regl oldum ve kist agrisi yüzünden hastanelik olduk. İlaca başlamadan 5.5cm olan kist 4 ay sonra ilac kullanmama rağmen 8.5 olmuştu. Ameliyat ettiler hemen

Çok geçmiş olsun. İlaca rağmen nasıl öyle olmuş çok üzüldüm. İlaç baskılıyor diye güvenmemek lazım demek ki :( umarım şimdi daha iyisinizdir

Çok geçmiş olsun. İlaca rağmen nasıl öyle olmuş çok üzüldüm. İlaç baskılıyor diye güvenmemek lazım demek ki :( umarım şimdi daha iyisinizdir
Cok eşekkür ederim. Valla ben de anlamadim.ben hatta diyordum ki 6.kutum bitip doktora kontrole gittigimde keske yok oldu kistiniz deseler diye dusunuyordum surekli ama olmadi ben de oyle. Ameliyat ise korktuğum gibi geçmedi cok şükür. Umarım ilerleyen zamanlarda da rahat geçer. Süreç ne olacak bilmiyorum yaşayıp göreceğiz.Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun. Sağlıktan önemli hiçbir şey yok.

Eğer geçmişte ufak tefek bile psikolojik buhran dönemleriniz olduysa visanne kullanmadan önce doktorunuza bir kez daha danışın. Bana 4 yıl önce yazmışlardı, ilk haftadan o kadar kötü oldum ki günlük hayatımı devam ettiremedim. İnanılmaz çarpıntılarım oldu. Araba bile kullanamadım. Önce ilaçtan oldığunu anlamadım. Sonra farkedince, doktor ilacı hemen kesti. İnternetten bir araştırdım insanlar hep yazmıştı bu durumu 🥹

Eğer geçmişte ufak tefek bile psikolojik buhran dönemleriniz olduysa visanne kullanmadan önce doktorunuza bir kez daha danışın. Bana 4 yıl önce yazmışlardı, ilk haftadan o kadar kötü oldum ki günlük hayatımı devam ettiremedim. İnanılmaz çarpıntılarım oldu. Araba bile kullanamadım. Önce ilaçtan oldığunu anlamadım. Sonra farkedince, doktor ilacı hemen kesti. İnternetten bir araştırdım insanlar hep yazmıştı bu durumu 🥹
Bu arada bahsettiğim buhran dönemi de babamın vefatı, boşanmam falan derken tuttuğum yas dönemleriydi. Psikolojil İlaç vs de kullanan birisi değilim. Ona rağmen beni travmatik etkiledi. O dönemlere geri döndüm gibi hissettim psikolojikmen

Back
X