visanne kullananlar!!!!!

eyyay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
3.120
4.250
133
slm kızlar.ben bir yıldır visanne ve yasmin kullanıyorum.sol yumurtalığımda 5 cm çikolata kistim var.7cmden 5 cme gerilemesini sağladı visanne.ancak 1 yılda 4 kilo aldım ve veremıyorum da:(
henüz 3 buçuk aylık evliyim doktorum çocuk düşünene kadar kullan dedi sonra ameliyata gerek var mı bakarız dedi.bu ilacı kullanan var mı başka aranızda???

Canım benim de 5 cm kistim var yeni kullanmaya başladım.kistini küçültmesine sevindim umut oldu bana. :)

Canım benim de 5 cm kistim var yeni kullanmaya başladım.kistini küçültmesine sevindim umut oldu bana. :)

doktorum kisti tamamen yok etmek için deil baskılamak için büyümesin diye dedi ve 1 yılda 2 cm küçüldü.forumda bazıları adet olmadıklarnı yazmışlar ama ben yasmine 1 hafta ara verince oluyorum ki doktorumda öyle dedi visanne her gün sabah ve akşam içiyorum yasminde 21 gün içiyorum ve ara verdiğim bir hafta adet oluyorum.senin doktorun ne dedi regl ile ilgili?
bir de doktorum kilo için uyarmıştı.yemene dikkat et kilo aldırır dıye haklı olarak 4 kilo aldım ve veremıyorum ilaçtan dolayı:(

canım benim dr um sadece visanneyi verdi. Yasmin fln demedi hiç..visanneyi de günde iki kez değil sadece bi kez iç ama her gün aynı saatte iç dedi.ben daha yeni başladım adet olur muyum bilmiyorum.kilo ile ilgili bişey söylemedi.yemene dikkat edebilirsin sende ilacı bırakana kadar.abur cuburu ve beyaz ekmeği kes istersen.evli misin?hamilelik istiyor musun?

canım benim dr um sadece visanneyi verdi. Yasmin fln demedi hiç..visanneyi de günde iki kez değil sadece bi kez iç ama her gün aynı saatte iç dedi.ben daha yeni başladım adet olur muyum bilmiyorum.kilo ile ilgili bişey söylemedi.yemene dikkat edebilirsin sende ilacı bırakana kadar.abur cuburu ve beyaz ekmeği kes istersen.evli misin?hamilelik istiyor musun?

canım abur cubur yemiyorum ben ekmek günde bir dilim yada hiç yemem normalde de böyleydim.çok yiyen biri değilim ama aldım kilo.ilk 6 ay kilo almadım ama sonra almaya başladım.3buçuk aylık evliyim şu an çocuk düşünmüyorum

Canım sana dr visanne yi sabah akşam mı kullan dedi?

Neden iki dedi acaba canım?kistin 7 cm diyemi ki?

bilmiyorum canım.ben o kadar cok doktora gittim hepsi ameliyat dedi bana.ama bu doktorum aile dostumuz ilk defa o söyledi bu ilacı.ben internetten bulmuştum ilacı ama kimse kullan dememişti ta ki bu doktorla görüşene kadar.
ama şu an hiç adet ağrım olmuyo.eskisi gibi çok olmuyorum bi de.tek sıkıntım kilo almış olmam.sağlık ocagındaki doktor hormon ilacı hamilelik hormonları almış oluyorsun kilo normal dedi.vermeye çalışıyorum umarım veririm:(

Üzülme canım verirsin inşallah kafana takma. Çocuk olayınıda erteleme bence.bak ben şimdi o kadar çok istiyorum ki olmuyor.:( visanne kullanmak bile zaman kaybı geliyor.gebeliği hızlandırıcı tedavilere gitmiyorlar.şuan tek dertleri kist oldu ama kistle hamile kalan o kadar çok kişi duydum ki :(

Üzülme canım verirsin inşallah kafana takma. Çocuk olayınıda erteleme bence.bak ben şimdi o kadar çok istiyorum ki olmuyor.:KK43: visanne kullanmak bile zaman kaybı geliyor.gebeliği hızlandırıcı tedavilere gitmiyorlar.şuan tek dertleri kist oldu ama kistle hamile kalan o kadar çok kişi duydum ki :KK43:

ya annemde çocuk yap dıyo ama daha yeni evliyim hazır değilim çocuğa.evliliğe tam alışamadım bile.ailemden uzaktayım çocuğa kim bakacak filan hep sıkıntı.eşimde bende şu an düşünmüyoruz.ama zamanla elimdeki şansı kaçıracağımı düşünüyorum :( kist olup hamile kalanlarda hamilelikte sıkıntı çekiyor.doktorum çocuk düşünene kadar kullan dedi.düşününce alırız kisti 6 ay içinde hamile kalıyor hastalarım dedi.bilmiyorum.çok önemli bir sey deil seninki diyor.aile dostumuz olduğu için güveniyorum ona

Kuzum ya rabbim kimseyi evlâtla imtahan etmesin.bir buçuk senedir istiyorum ama yok :( yüreğimde yanan ateşi bir ben bir de rabbim bilir. Ben de korundum bi süre korkuyorum hazır hissetmiyorum ailemden uzağım felan die.ama şimdi şunu anladım.ben hazır ım ama yavrum yok..çevremde birini hamile die duysam ağlayasım geliyor.ameliyat olmayı bende düşündüm ama dr hemen düşünme önce ilaçlı tedavilere bakalım dedi.çünkü ameliyat yumurta rezervini düşürüyormuş hepsi risk.şaşırdım napcamı?rabbim bi çıkış yolu göstersin die bekliyorum. :(

Bendede endometriose vardi ameliyatla aldirdim daha sonra doktorm Visanneyi 4ay boynca kullan dedi! Hormon hapi, adet olmuyosun yani gebe de kalamazsin. 2 ay önce ilac tedavim bitti ama gebelik yok suan :KK43:

Visanneyle 10kilo aldim :(

Bendede endometriose vardi ameliyatla aldirdim daha sonra doktorm Visanneyi 4ay boynca kullan dedi! Hormon hapi, adet olmuyosun yani gebe de kalamazsin. 2 ay önce ilac tedavim bitti ama gebelik yok suan :KK43:

Visanneyle 10kilo aldim :KK43:

ben 1 yıldır kullanıyorum visavve ve adet oluyorum düzenli şekilde.doktorum adet olmaycaksın demedi zaten.visanne ile yasmini de kullanıyorum.yasmine 1 hafta ara veriyorum o hafta adet oluyorum ama visanne sürekli içiyorum adetle ilgili sıkıntı yok.4 ayda mı 10 kilo aldın?ben 1 yılda 4 kilo aldım.daha da alırım diye korkuyorum:8

Kuzum ya rabbim kimseyi evlâtla imtahan etmesin.bir buçuk senedir istiyorum ama yok :KK43: yüreğimde yanan ateşi bir ben bir de rabbim bilir. Ben de korundum bi süre korkuyorum hazır hissetmiyorum ailemden uzağım felan die.ama şimdi şunu anladım.ben hazır ım ama yavrum yok..çevremde birini hamile die duysam ağlayasım geliyor.ameliyat olmayı bende düşündüm ama dr hemen düşünme önce ilaçlı tedavilere bakalım dedi.çünkü ameliyat yumurta rezervini düşürüyormuş hepsi risk.şaşırdım napcamı?rabbim bi çıkış yolu göstersin die bekliyorum. :KK43:

canım ama ameliyattan sonra hamile kalma ihtimali daha fazla.doktor ilk 6 ay içinde oluyo genelde dedi.ameliyattan sonra 1 yıl hamile olamazsan tüp bebek tedavısıne geceriz dedi:(
visanne kisti yok etmıyor ayrıca baskılıyor sadece çok azıcık küçülme oluyor benimki 7cmden 5 cm oldu bu boyut doktorlar ıcın cok önemli deil küçülme anlamında:(

canım bir de iki aydır bende adetten sonra da ara kanama gibi zaman zaman bazen nerdeyse her gün pembe akıntı oluyo.sizde de oluyo mu?önceden hiç olmadı da.sağlık ocagına ilaç yazdırdığımda doktora sordum da doğum kontrol hapları yapabilir ama devam ederse doktora gıt demişti:(

Benim adetim bitmiş olmasına rağmen hala pembe bi lekelenmem oluyor.bazen de kahverengi. İlacı kullanınca ağrın geçer dedi dr. Ama kistin ağrısını daha çok hissediyorum şuan

Back
X