Visanne kullanırlen parça gelmesi

sadecebalon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2025
16
2
1
26
merhabalar 3 aylık evliyim yaklaşık bir ay önce rutin kontollere başlamak için jinekoloğa gittim ve sol tarafta 3.5 cm çikolata kisti olduğunu öğrendim bende hiç bir türlü belirtisi yoktu ne regl döneminağrısı ne ilişkide ağrı hiç bir belirtiyi taşımıyordum. doktor visanne verdi 3 kutu kullanmaya başladım regl dönemimde lekelenme şekilinde oldum regl bittikten 5-6 gün sonra kanamam başladı ve 4 gündür devam ediyor bugun de parça geldiğini farkettim daha önce kullananlar var mı bu normal mi ? doktorun özelde olduğu için tekrar gidip gitmemek arasında kaldım

Merhaba ben de visanne kullanırken adetim 10 gün geç geldi ve ilk 2 gün lekelenme şeklinde devamında pıhtılı kanama şekilde geldi. Bence sizin de aslında geç gelmiş tam gelememiş önce lekelenme yapmış sonra tam gelmiş. Visanne rahim duvarının kalınlaşmasını önlüyor hatta inceltiyor bundan dolayı fazla dokuları atıyor olabilirsiniz. Ama yine de doktora danışmakta fayda var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…