Benim kızımda süt alerjisi vardı, kendisine vişne suyuyla, portakal suyuyla kek yapardım.
Gayet de güzel ve hafif olurdu.
kekin içine kokmayın meyve suyu ben kekimi içine 1 bardak irmik ve portakal kabuğu rendesi koydum piştikten sonrada portakalın suyunu döktüm çok güzel oldu mis gibi kokuyo denemenizi tavsiye ederim
gökkuşağı die bir pasta var netten arat tam senin istediğin gibi :9ben denedim onu süper oldu.Bak istersen
evet tatlım oluyor lezeetide süper :)
Canımcım ıspanaklı pastayı ben de yaparım.ama ondan sonra acaba ıspanaktan kek oluyorsa o güzelim meyveleri püre haline getirdikten sonra kek yapabilir miyiz aynı mantıkla….
Ve henüz vişne çıkmadığından vişne suyu da yoktu evde halihazırda yeni çıkan çilekle deniyim dedim. Güzelce çileğimi rondodan geçirdim hatta biraz şeker katıp küçük meleğime de yedirdim sonra aynı mantık kek yaptım,biraz süt koydum tabi yumuşak olsun diye..
Evet sünger gibi oldu ama piştikten sonra çok açık bordo ve kesinlikle çilek tadı olmayan bir şey ortaya çıktı…kek uzmanı olan ben hayal kırıklığına uğratınca herkesi kek kaldı tabi 2 gün ama kaldıkça güzelleşti…ben çilekli olduğu belli olsun diye biraz krema ve çilek püresini üzerine gezdirmiştim ama o da kekin dayanma süresini kısalttı tabi dışarda hemen tüketilmeyecekse tavsiye etmiyorum.yine de yedik kötü değildi ama aaa evet işte bu diyemedim….
Acaba diyorum havuç püresiyle nasıl olur?içine de çiğden rendeleriz biraz..ha?
Havuçlu kek var canım zaten çokta güzel oluyor.hamuruna birazda tarçın koyuyorsun.üzerinede çkolata sos miss gibi.. yanlız havucu haşlamıyorsun rendeliyorsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?