- Konu Sahibi PurpleRain
-
mesaj 2kez gitti demek ki neymiş duble bir lezzet:))
o kadar sevindim ki anlatamam, afiyet olsun tatlım :1hug:Bu akşam misafirlerime yaptım...
nefis oldu, çok beğenildi..
Paylaşım için teşekkürler..:)
umarım beğenirsin minelnecim, vişne mevsimi bitiyor, kaçırmadan bol bol yapıyorum ben de opuyorumnanaktancanım çok güzel olmuş,kaçırmışım bu tarifi yeni farkettim,en kısa zamanda deniycema.s.
evet irmikli muhallebinin de üstüne konulabilir, ben de bir dahaki sefere öyle deneyeceğim canım yerimsenibenBen bunun irmikli muhalebi yapiyorum sonra bisküvit dösüyorum öyle krizali karisimi döküyorum, oda güzel olyuor.
çok teşekkür ederim a.s.ellerine sağlık çok gzl olmuş
ellerine sağlık canım benim çok güzel görunuyoropuyorumnanaktan
teşekkürler nilberacım, adana buluşmasına gelirsem orda da yaparım inşallah hihoyyyt
inşallah canım benim a.s.
tşk ederim canım benim çok mutlu olurum ALLAH ın izniyle inşallah gelirsin seninde o gül yüzünü görmek nasip oluropuyorumnanaktan
süper birşey bu ya
Bu tatlıyı burada görmeden önce bir arkadaşımda yemiştim,çok hoşuma gitmiş,ancak tarifini soramamıştım.Tam da bunun üstüne sizin tarifinizi gördüm ,hemen yaptım,çoook güzel oldu,teşekkür ederim paylaşımınız için.
en sevdiklerimden biri bu vişneli tatlıların pınarım opuyorumnanaktanayyyyy bu kesin muhteşemdir..görüntü çekiyor birkere insanı...bi dalsam şöyle borcamın içine tok evin aç kedisiyim ben inan bak..-tatlicadiarzu-
çok güzel vişneli tatlılara bayılırım cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?