- Konu Sahibi xixxsxxixlay79
-
bencede xp daha rahat, ama seninki vistaliysa bence vistada kal, yani bu sey,
yeni arabya eski model birsey taktirmak gibi, dizüstünün 0 i vistaliysa vistalya cevir gene.
Vista piyasada çok tepki aldı ancak güvenlik ve hız bakımından vista gayet iyidir. Xp'ye göre bir çok kolaylık ve rahatlık sağlar. Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda vistanın kendini onarması xpye göre daha iyidir. Sidebar eklentisini kaldırarak hızlı bir açılış ve hızlı bir kullanım yapabilirsin.
Sevgilime sordum şimdi kendisi Microsoft Sistem uzmanıdır sağlam kaynak yani :)))
merhaba arkadaşlar...benim dizüstü bilgisayarımda işletim sistemi vista vardı.oğlum siteler arası dolaşırken şu soruyu bil 100 kontör kazan yere girmiş virüs kaptı ondan önce zaten çok yavaştı bende sorunu çözmesi için bilgisayarcıya götürdüm.oda virüsü silmek yerine xp yüklemiş daha rahat kullanırım diye....ama ben hiç memnun kalmadım.fakat herkes daha rahat kullanacağımı söylüyor ben yinede vista yükleyip yüklememekte kararsızım.bu konuda bana bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.heee unutmadan söyliyim bilgisayarımda 960mb ram var (hp presario) vista premium yüklüydü.
Vista genelde bilgisayarı kasan bir yazılımdır genelde hata cok fazladır ,xp ise neredeyse ona göre mükemmeldir.
ama zaten genelde vistayı güzel görünümü için seçerler a.s ben şu an xp kullanıyorum üzerine vistanın görüntüsünü kurdum ...Sende böyle yapabilirsin :)) bu arada bende bilgisayar bölümüyüm sorularınızı yöneltebilirsiniz :jeyyar:
yani vista kurma diyorsun...aslında ben eşimden çekiniyorum.xp de bilgisayarda henüz bi problem çıkmadı (2 gün oldu)bide vistayı yüklersem ve kasarsa atar bu bilgisayarı....kafayı yicem valla.heee unutmadan bu bilgisayar garanti kapsamındamı oldu şimdi.xp yükleyince
Eğer iyi bir konfigürasyona sahip bilgisayarınız varsa vista derim. Vista yerine xp kurdurdum diyorsunuz yanılmıyorsam şu an lisanssız bir işletim sistemi kurmuş olsalar gerek. Kullandığınız vista işletim sistemi ise lisanslıydı. XP'ye geçmekle doğru bir karar vermişsiniz ama söylediğim gibi büyük olasılık lisanssız olarak kullanıyorsunuz. İleride Microsoft'un yayınlayacağı otomatik bir güncelleme ile uyarı alabilirsiniz.yani vista kurma diyorsun...aslında ben eşimden çekiniyorum.xp de bilgisayarda henüz bi problem çıkmadı (2 gün oldu)bide vistayı yüklersem ve kasarsa atar bu bilgisayarı....kafayı yicem valla.heee unutmadan bu bilgisayar garanti kapsamındamı oldu şimdi.xp yükleyince
Eğer iyi bir konfigürasyona sahip bilgisayarınız varsa vista derim. Vista yerine xp kurdurdum diyorsunuz yanılmıyorsam şu an lisanssız bir işletim sistemi kurmuş olsalar gerek. Kullandığınız vista işletim sistemi ise lisanslıydı. XP'ye geçmekle doğru bir karar vermişsiniz ama söylediğim gibi büyük olasılık lisanssız olarak kullanıyorsunuz. İleride Microsoft'un yayınlayacağı otomatik bir güncelleme ile uyarı alabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?