Tüp Bebek Merkezleri VİTALE HASTANESİ ALİ FUAT ŞENGÖR HASTALARI GÜNCEL!!!

gurbetgurbetgurbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
373
67
KIZLR SLM. DR ALİ FUAT ŞENGÖR HKK ARAŞTIRMA YAPTIM. BU FORUMDA GEÇMİŞ YILLARA YÖNELİK KONU VAR HADİ GELİN GÜNCELLEŞTİRELİM VEYA GEÇMİŞ TECRÜBELERİ OLANLARDA YAZSIN LÜTFEN..
LAPAROSKOPİ OLANLAR HANGİ SEBEPTEN DOLAYI OLDU? SONUÇLARI NE OLDU? NORMAL YOLLA MI YOKSA TÜP BEBEKLE Mİ HAMİLE KALDI??? DETAYLI BİR ŞEKİLDE PAYLAŞALIM LÜTFEN..
ALİ FUAT ŞENGÖR HKK DAHA ÇOK OLUMLU YORUMLAR VAR..
OLUMSUZ YORUMLARDA VAR!!!
BİR DE HASTANEDE SAATLERCE BEKLEME MUHABBETİ VAR..
HAYDİ KIZLAR PARMAKLARA KUVVET.... HERKES DETAYLI YAZSIN LÜTFEN ALİ FUAT ŞENGÖR LE İLGİLİ...

Antalyaaaa uyumaaaaa...Kızlaaarrrr nerdesiniz...Bakanlar yazsın lütfen
Evet burdayiz.bundan 4 ,5sene once bucaktayken ali fuata gittik..git gel git gel .antalyaya geldi.tekrar git geller.sonuca gelince husran.hap verdi olmadi.normal yolla.bucaktayken bile asilama gunu alindi.ogun gittik asilama yapilcak ne olsa iyi laborantaki gorevli yok ogun.izinliymis.gorevliye ogun asilama olcagini soylemeyi unutmuslar.aglamak bi yana .ne yapacagimizi sasirdik.umudumuz gitti.sok olduk.tabi biz eve geri donduk
ALi by bile aramadi bizi.biraz ara verdik .antalyada tekrar bir umudumuz diye yine basladik ali bye.tabi sira beklemek zor.tup bebek dedi.tek yumurtam vardi.onunla tup bebek yapti.tabi tup bebegi antalya tup bebek merkezi yapiyor.ali by takibini yapiyor..sonuc transfer gerceklesmedi..ve vazgectik.benim hikayem yasadiklarim bu.tabiki iyi bir dr.fayda gorende var.hersey nasipse olur..insallah bizlerde birgun anne oluruz
..hoşçakalin

Evet burdayiz.bundan 4 ,5sene once bucaktayken ali fuata gittik..git gel git gel .antalyaya geldi.tekrar git geller.sonuca gelince husran.hap verdi olmadi.normal yolla.bucaktayken bile asilama gunu alindi.ogun gittik asilama yapilcak ne olsa iyi laborantaki gorevli yok ogun.izinliymis.gorevliye ogun asilama olcagini soylemeyi unutmuslar.aglamak bi yana .ne yapacagimizi sasirdik.umudumuz gitti.sok olduk.tabi biz eve geri donduk
ALi by bile aramadi bizi.biraz ara verdik .antalyada tekrar bir umudumuz diye yine basladik ali bye.tabi sira beklemek zor.tup bebek dedi.tek yumurtam vardi.onunla tup bebek yapti.tabi tup bebegi antalya tup bebek merkezi yapiyor.ali by takibini yapiyor..sonuc transfer gerceklesmedi..ve vazgectik.benim hikayem yasadiklarim bu.tabiki iyi bir dr.fayda gorende var.hersey nasipse olur..insallah bizlerde birgun anne oluruz
..hoşçakalin
cnm teşekkürler cvp yazdığın için..
Tüp bebek için memorial batu aydınuraz tavsiye ederim.Tüp bebekte çok iyi.Bence ona gidin derim ben.
Benim laparoskopi olmam lazım memorial çok fiyat verdi.;O yüzden Ali fuat bey de düşünüyorum..Hala sıra bekleniyormu o kadar yaa :KK43: Sizin sorun neydi cnm? laparokopi oldun mu? Olduysan kime oldun?
Ama dediğim gibi tüp bebek kesinlikle memorial batu beye gidin cnm..Çok iyi bu işte...Zaten tüp bebek fiyatları hep aynı heryerde..
Evet herşey nasipse olur.Herşeyin bi zamanı var..Hayırlısı sağlıklısı inşallah hepimiz içinnn...
Amin cnm Allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallaahh.. Bol bol dua et cnm ben öyle yapmaya çalışıyorum..

Ben Ali Fuatta ameleyat oldum ocak ayında kist rahim eğriliği ve yapışıklık vardı iki bölgeden açtı temizlendiğimi söyledi evet o çok ağrılarım bitti ama aradan 5 ay geçti sonuç yine yok yumurta bu ay 18mm 20mm 5 adet vardı çatlama iğnesi oldum 5 gün oldu bu ayda tutmazsa gitmeyeceğim aşılamayı tıp fakültesinde düşünüyorum beklemek ilaç iğne çok yordu

Ben Ali Fuatta ameleyat oldum ocak ayında kist rahim eğriliği ve yapışıklık vardı iki bölgeden açtı temizlendiğimi söyledi evet o çok ağrılarım bitti ama aradan 5 ay geçti sonuç yine yok yumurta bu ay 18mm 20mm 5 adet vardı çatlama iğnesi oldum 5 gün oldu bu ayda tutmazsa gitmeyeceğim aşılamayı tıp fakültesinde düşünüyorum beklemek ilaç iğne çok yordu
Cnm bişey sorucam.adet kanaman azaldı mi ? Bi de yatış oldumu ameliyat sonrası.nasil oluo ameliyat bende olucam anlatir misin detayli ? bide ameliyat sonrası rahim tüp filmi cekildimi sana belki bi tıkanıklığın olmuştur. Allah korusun da.hakkimizda hayırlısı cnm.asilama tutmuosa tüpler geldi benim aklıma

Cnm bişey sorucam.adet kanaman azaldı mi ? Bi de yatış oldumu ameliyat sonrası.nasil oluo ameliyat bende olucam anlatir misin detayli ? bide ameliyat sonrası rahim tüp filmi cekildimi sana belki bi tıkanıklığın olmuştur. Allah korusun da.hakkimizda hayırlısı cnm.asilama tutmuosa tüpler geldi benim aklıma
Hastanede yatmadim evde 4 gün yattım doktor 1 gün dedi ama ben geç iyilestim rahim fl mini ameliyat tan önce cektirdim açık olduğu halde bebek olmadigi için yaptı ameliyat sendeki sorun ne canım

İnanılmaz agrilarim vardı onlardan kurtuldum adet çok ağrılı olurdu azaldı ama bebek çözülMedi hayirlisi

İnanılmaz agrilarim vardı onlardan kurtuldum adet çok ağrılı olurdu azaldı ama bebek çözülMedi hayirlisi
benimde adet ağrılarım çok şiddetli :KK43: diolarki laparoskopiden sonra 6 ay a kadar hamile kalabiliomuşun. herşeyin vakti zamanı var cnm inş bişeyin olmamıştır. laparokopiden sonra rahim filmi çekilmesi lazım diolar yeniden.bi sor araştır derim ben. benim tek tüpümde hidrosalpenks var bakalım nolcak :KK43: çok korkuyorum eğer tüpü alırken vs yumurtalıklara zarar gelirse die o yüzden sordum adetin azaldımı diye..bence biraz kendin dene düşünme hiç aklına getirme rahat olmaya bak.baktın olmuyo çok istiosan tüp bebek yaparsın. ama inş gerek kalmaz cnm sen beni dinle rahim filmi çektir tekrar belki laparokopide ufak bi tıkanıklık vs Allah korusun..Hakkımızda hayırlısı

Hastanede yatmadim evde 4 gün yattım doktor 1 gün dedi ama ben geç iyilestim rahim fl mini ameliyat tan önce cektirdim açık olduğu halde bebek olmadigi için yaptı ameliyat sendeki sorun ne canım
buarada diğğer tarafa yazmışsın burdan devam edelim..600 dediler nasıl 1200 tl ye çıktı anlamadım :KK43: bi de ameliyat cd si veriolarmış sanırım.izledinmi dr nasıl sence eli nasıl nazikmi davranıyor..

buarada diğğer tarafa yazmışsın burdan devam edelim..600 dediler nasıl 1200 tl ye çıktı anlamadım :KK43: bi de ameliyat cd si veriolarmış sanırım.izledinmi dr nasıl sence eli nasıl nazikmi davranıyor..
Evet canım beraber izledik tek tek anlattı kamera yöntemi zaten hem gobekten hem alttan açtıkları için fiyat yükselmiş orda öğrendim korkma o hergün ameliyat yapıyo zarar vermez ben kış dönemi olduğum için zor iyilestim sen sıcakta çabuk iyilesirsin kaç yıldır deniyorsunuz inş sizin içinde en güzeli olur

Evet canım beraber izledik tek tek anlattı kamera yöntemi zaten hem gobekten hem alttan açtıkları için fiyat yükselmiş orda öğrendim korkma o hergün ameliyat yapıyo zarar vermez ben kış dönemi olduğum için zor iyilestim sen sıcakta çabuk iyilesirsin kaç yıldır deniyorsunuz inş sizin içinde en güzeli olur
Amin cnm inşallah. Bizim oldu 4 sene ama son 1 senedir testler vs yaptırdık önceleri çok dusmedik. Sizin kaç sene oldu ? Bu işler zor cnm. Allah her isteyene versin.

Bizde 4 yıllık evliyiz ama 2 yıldır düşünüyoruz plan yaparız olur dedik olmadı:KK43: çok doktor gezdim medline madikal aspendos devlet tıp vitale herkes ayrı bir şey söyledi ama sadece Ali Bey ameleyat etmeden olmaz dedi kisti altı rahmi düzeltti yapışıklığı açtı hatta cd den gösterdi 2004' olduğum kist ameleyatında doktor yapıştırmış resmen içerde ip duruyo sorun kalmadı dedi belkide tek sorun stres ama elimde değil heran hesap test takvimler aklımdan çıkmıyor artık bebek bile sevemiyorum kimsenin psikolojim bozuldu.Ameleyat günü verdimi doktor ve bu yumurta büyütme ve iğne kullandınmı ben 2 aydır kullanıyorum bakalım nasip

Bizde 4 yıllık evliyiz ama 2 yıldır düşünüyoruz plan yaparız olur dedik olmadı:KK43: çok doktor gezdim medline madikal aspendos devlet tıp vitale herkes ayrı bir şey söyledi ama sadece Ali Bey ameleyat etmeden olmaz dedi kisti altı rahmi düzeltti yapışıklığı açtı hatta cd den gösterdi 2004' olduğum kist ameleyatında doktor yapıştırmış resmen içerde ip duruyo sorun kalmadı dedi belkide tek sorun stres ama elimde değil heran hesap test takvimler aklımdan çıkmıyor artık bebek bile sevemiyorum kimsenin psikolojim bozuldu.Ameleyat günü verdimi doktor ve bu yumurta büyütme ve iğne kullandınmı ben 2 aydır kullanıyorum bakalım nasip
Cnm seni çok iyi anliyorum yapma böyle lütfen psikoloji çok önemli
Bak ne güzel ameliyatı olmuş temizlenmissiin.rahat bırak kendini bide inancliysan bolbol dua oku cnm .hem kendine hem eşine zarar verirsin bak bende biktirdim eşimi.ben daha önce klomen çatlama ignesi oldum bende kist yaptı yaramadı şimdi bu ameliyatı olmam lazım normalde de agrilarim var önce sağlık için dedi kendi drum.ali beye gitmedim daha ilk defa gidicem regl olmayı bekliom korkuyorum hayırlısı. Sen takio san olmaz bu iş rahat ol cnm

çok teşekkür ederim canım evet çok dua ediyorum.ama elimde değil eşimide çok üzüyorum bunaltıyorum bende aynı şekilde benimde klomen kist yaptı ama söktürücü ile bitti ağrılar amelattan sonra bitiyo geçen sene tüm yıl ağrı kesici içtim ama çok rahatım şimdi hiç korkma ben ameleyata dalga geçerek girdim gözünü açtığında herşey bitmiş oluyo anlamıyorsun girene kadar stres oluyo akşam aç kal diyolar sen sabah erkenden olacağını sanıyorsun ama akşam üstü ancak alıyorlar dediğim gibi hiç korkma önce kendisağlığın ki zaten amelat olmadan zor kendin içinde bebek içinde

Merhaba bende yaklaşık 4 yıldır hastasıyım.gerçekten mükemmel bir doktor.5yıllık evliyim bir yıl içerisinde antalyasa kadın doğum olarak gitmediğim dr kalmamıştı.fuat beye de tavsiye üzerine gittim saatlerce bekliyosun ama kimsenin koyamadığı teshisleri koyuyor.yasım 34 ve yasıma göre yumurtalıklarım 10 yıl geriden gittiğini söyledi.bu arada 4 defa aşılama yapıldı.tutmadı daha sonra kendiliğinden hammile kaldım ve 12haftalıkken kalbi durdu.şimdi tüp bebek yaptırmaya karar verdik inşallak 10 mayısta başlayacak iğneler.biraz uzun oldu kusura bakmayın

Benimde aynı şekilde doktor doktor gezdim hatta durumu dahada zorlaştırdılar Ali fuat banada kimsenin koymadıhı teşhisler ve tedaviler uyguladı ameleyattan sonra 4 ay oldu henüz bir sonuç yok inşallah kepimizin dileği duası kabul olur inşallah tüp bebekte mutlu sonuçlar alırsın

İnşallah hepimizin gönlüne göre versin.histeroskopi oldum 15 gün oldu.bebeğin yerini hazırladık dedi .herşeyin hayırlısı.kısmetimizde varsa artık anne oluruz.

X