Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Vitalizma saç spreyi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Ürün işe yarıyor mu?

• Evet

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

saskintosbaga

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
14
4
6
Son zamanlarda sosyal medyada sık sık karşıma çıkıyor bu ürün kullanan var mı?

Eklentiler

• IMG_3497.webp
    IMG_3497.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 1.320
Teşekkür ederim bende saçlarımdaki yanıklar son zamanlarda baya moralimi bozuyor pek bir bilgi olmadığı için bu ürünle ilgili amino keratin aldım onu deneyeceğim inşallah iyi gelir

Tony&guy sac bakim maskesi aldim bende ve organixin brazilian keratin teraphy sampuanini.bu ikisinin genelde saci acicidan sonra mahvolan kisilerin yaniklari kuruluklari toparladigi ve eski haline dondurdugu ile ilgili yorumlarıni okuyup arastirarak aldım.biraz pahali.ona istinaden hem uygun fiyatli hemde kaliteli bir urun olan hask keratinli sampuanda mukemmel bence ilk yikamada etkili.bunuda deneyebilirsiniz.benim catir catir saci 10 dk beklettim sacimda ve yikadim yumusacik ahenkli yapti.

tavsiyeniz için çok teşekkür ederim aldığım keratinden sonra mutlaka deneyeceğim
Ben denedim cok memnun kaldım tony&guy dan.saclarim muthis duzeldi bir yikamada, ama sampuan olarak hask daha guzelmis.digeride guzel.sadece siddetle bu maskeyi tavsiye ederim.benim cok kotuydu siyahtan sariya gecmistim.taramaya korkuyordum.ilk yikamada bu iki urunle ipek gibi oldu.hangisi daha etkili, ikiside birlikte mi etki etti onu bilemiyorum ama

Arkadaşlar kullanım sonuçlarınız ne durumda ..duruma göre bende almak istiyorum ama hadi hayırlısı ?

Arkadaşlar kullanım sonuçlarınız ne durumda ..duruma göre bende almak istiyorum ama hadi hayırlısı ?

Alalı uzun süre oldu ama birkaç kere kullandım düzenli olarak kullanmadım öylece aldığım gibi duruyor arada aklıma gelirse kullanıyorum videolardaki gibi ilk kullanımda mucizeler yaratmıyor bence belki düzenli kullanımda faydası olabilir

Back
X