• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vitamin destek tavsiyesi

123yagmur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2025
206
134
18
34
Arkadaşlar magnezyum ve Qenzimq10 vitamini almak istiyorum ama hangi marka hangi ürünü alacağımı bilmiyorum tavsiyecedeceginiz ürünler var mi bu vitaminlerle ilgili ya da doktorunuzun tavsiye ettiği

Kızlar yok mu kullandığınız vitamin araştırıyorum ama birçok çeşiti var 😔😔

Koenzim ben Solgar kullanıyorum. Magnezyum için de Pharma Supralife takviyesi kullanıyorum onun içinde var günlük magnezyum ihtiyacı.
İlave olarak günlük Omega 3 için Dynavit, NAC 600 mg ve D3+K2 kullanıyorum ekstra

Ben de solgar kullanıyorum q enzim için ubiquanol yazıyor üstünde. Doktorum new life markasını yazmıştı. Magnezyum da nutraxin.

Koenzim ben Solgar kullanıyorum. Magnezyum için de Pharma Supralife takviyesi kullanıyorum onun içinde var günlük magnezyum ihtiyacı.
İlave olarak günlük Omega 3 için Dynavit, NAC 600 mg ve D3+K2 kullanıyorum ekstra
Çok teşekkür ederim, peki bunları doktor mu önerdi özellikle magnezyum, magnezyumu çok araştırdım ama içeriklerini pek anlamadim

Ben de solgar kullanıyorum q enzim için ubiquanol yazıyor üstünde. Doktorum new life markasını yazmıştı. Magnezyum da nutraxin.
Çok teşekkür ederim Qenzimq10 da ubiquanol yazan daha iyiymiş. Magnezyumu doktor mu önerdi marka olarak

Hem solgar hem new life ubiquanol yazıyor üstünde.
Magnezyumu kendim aldım, doktor vermedi. Memnun kaldığım için yazdım
Teşekkür ederim siz yazdıktan sonra baktım da bu markalar diğer ürünlere göre daha pahaliymis

Merhaba aşılama yaptigim donemde doktorum bu urunu kullandirmisti gecen sene bin lira gibi bir fiyata almistim eczaneden

Eklentiler

• 1000079693.webp
    1000079693.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000079694.webp
    1000079694.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 14
Back
X