E elizan04 Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 236 Emoji Skoru 53 Puanlar 13 28 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi elizan04 #1 Merhaba arkadaşlar bende d vitamini ve magnezyum eksikliği var bu vitaminlerin eksikliği gebeliği engelliyor mu bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi rica etsem
Merhaba arkadaşlar bende d vitamini ve magnezyum eksikliği var bu vitaminlerin eksikliği gebeliği engelliyor mu bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi rica etsem
Biordanbiburdan Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 2.773 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 3.994 Puanlar 53 29 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi elizan04 #2 Etkiler. Ben gebelik düşündüğüm dönem doktora gittim. D vitamini, b12 vitamini ve magnezyum için takviye verdi. Bir de folikasit tabi..
Etkiler. Ben gebelik düşündüğüm dönem doktora gittim. D vitamini, b12 vitamini ve magnezyum için takviye verdi. Bir de folikasit tabi..
E elizan04 Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 236 Emoji Skoru 53 Puanlar 13 1 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi elizan04 #3 Biordanbiburdan .!.: Etkiler. Ben gebelik düşündüğüm dönem doktora gittim. D vitamini, b12 vitamini ve magnezyum için takviye verdi. Bir de folikasit tabi.. Genişletmek için tıkla... Sonrasında gebelik olustumu peki
Biordanbiburdan .!.: Etkiler. Ben gebelik düşündüğüm dönem doktora gittim. D vitamini, b12 vitamini ve magnezyum için takviye verdi. Bir de folikasit tabi.. Genişletmek için tıkla... Sonrasında gebelik olustumu peki
E elizan04 Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 236 Emoji Skoru 53 Puanlar 13 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi elizan04 #4 Biordanbiburdan .!.: Etkiler. Ben gebelik düşündüğüm dönem doktora gittim. D vitamini, b12 vitamini ve magnezyum için takviye verdi. Bir de folikasit tabi.. Genişletmek için tıkla... Sonrasında gebelik oluştu mu
Biordanbiburdan .!.: Etkiler. Ben gebelik düşündüğüm dönem doktora gittim. D vitamini, b12 vitamini ve magnezyum için takviye verdi. Bir de folikasit tabi.. Genişletmek için tıkla... Sonrasında gebelik oluştu mu
U Umurumdaydi Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.716 Emoji Skoru 2.247 Puanlar 133 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi elizan04 #5 Engellermi bilmem ama d vitamini eksikligi hayat kalitesini asiri düsürüyor
Biordanbiburdan Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 2.773 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 3.994 Puanlar 53 5 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi elizan04 #6 elizan04 .!.: Sonrasında gebelik oluştu mu Genişletmek için tıkla... Sağlık sorunum çıktı daha sonrasında, henüz değil
elizan04 .!.: Sonrasında gebelik oluştu mu Genişletmek için tıkla... Sağlık sorunum çıktı daha sonrasında, henüz değil
E elizan04 Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 236 Emoji Skoru 53 Puanlar 13 5 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi elizan04 #7 Biordanbiburdan .!.: Sağlık sorunum çıktı daha sonrasında, henüz değil Genişletmek için tıkla... Umarım en yakın zamnda kolaylıkla olur rabim kucaklarimizi boş birakmasin
Biordanbiburdan .!.: Sağlık sorunum çıktı daha sonrasında, henüz değil Genişletmek için tıkla... Umarım en yakın zamnda kolaylıkla olur rabim kucaklarimizi boş birakmasin