Erkek İnfertilitesi vitamin haplarıyla spermler düzelir miiii

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

TomakinT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
399
294
53
32
arkadaşlar merhaba eşime doktorumuz vitamin hap ı verdi 4 ay kullan dedi sizce düzelir mi yada bu şeilkde kullanıp hamile kalanlar var mııııı

memorial hastane üroloji doktoru muratbaşar nort vital diye bi marka verdi

ilk tese ameliyatımızı biz onda olmuştuk ama bize öyle bir vitamin vermedi ama sizin sorununuz farklıdır bizde hiç sprm yoktu sıfırdı

bizim bu şelikde spermlerimiz anlıyorsanız yorumlarmısınız

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-03-22 at 09.00.14.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 129
  • WhatsApp Image 2019-03-22 at 09.00.52.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 119
  • WhatsApp Image 2019-03-22 at 09.01.01.webp
    41 KB · Görüntüleme: 107
ilk tese ameliyatımızı biz onda olmuştuk ama bize öyle bir vitamin vermedi ama sizin sorununuz farklıdır bizde hiç sprm yoktu sıfırdı
Bizde de sıfır sperm. İlk teseyi olacak eşim ama kafamız çok karışık. Özel mi yoksa devlet mi önerirsiniz? Vitamin ve hormon ilacı verdi doktor

Benim eşim de kullandı vitamin hapları sonrasında hamile kaldım etkisi oldu mu bilemem her şey nasip Allah’ın takdiri gerisi aracı sadece.

Benim eşim de kullandı vitamin hapları sonrasında hamile kaldım etkisi oldu mu bilemem her şey nasip Allah’ın takdiri gerisi aracı sadece.
yaa gerçekten mi nasıl bi hap tı peki ve kaç ay sonra hamile kaldınız sperlerniniz ne durumdaydı eşinizin

bizim bu şelikde spermlerimiz anlıyorsanız yorumlarmısınız
canım ben çok anlamıyorum ama inan bizden iyisiniz çünkü bizde bütün değerler sıfırdı murat başar iyidir ama soğuk bi adam fazla konuşmaz bişey sormaya çekinirsin ve eğer ameliyat pazar gününe denk gelirse kendi yapmıyo bize denk gelmişti ne olursa olsun yapmadı başka doktora yönlendiriyo pazar günleri dinlenme günü sanırım korkma senin için güzel olucaktır herşey bu ilaçları veriyosa eğer bir bildiği vrdır mutlaka

Peki eşinizde sperm bulunmuş muydu?
hayır bulunmadı ne yazıkki ve başka bir doktora gidiyoruz şu an ama benim umudum yok eşim bir umut diyor kendince haklı ama benim umudum yok çünkü testesteron çok düşük fsh yüksek sperm tahlilleri aynı doktorda dünya genelinde %15 şans veriyo zten sizin için iyi olur umarım

evet biz gittiğimizde de şok olmuştuk doktor cok sert bi doktor du ama ben memnun kaldım açıkcası gayet güzel anlattı herseyi direk tüp bebek ya da aşılama da demedi bakalım inşalaah hap işe yarar yaaa

Bizde de ben çabalıyorum eşim umutsuzdu zor ikna ettim tüp bebek merkezine zor götürdm şimdi araştrmaya başladı. Özelde bahçeciye gidiyrz bgn rapor için devlet hastanesine uğradım kafamı karştrdılar. Orda birsürü para dönüyo yazık burda bi deneyin desi. Ama tese ameliyatı önemli sonuçta iyi yapılan bi yere gitmek önemli değil mi

evet biz gittiğimizde de şok olmuştuk doktor cok sert bi doktor du ama ben memnun kaldım açıkcası gayet güzel anlattı herseyi direk tüp bebek ya da aşılama da demedi bakalım inşalaah hap işe yarar yaaa
Sonuçlarınız bizimkine benzıyo biz Kaan hocada muane olmustuk bıze impryl vermişti 6ay doğal yolla deneyin dedi eğer değerleriniz düşmesse tüp bebek yaptırırsınız dedi

Sonuçlarınız bizimkine benzıyo biz Kaan hocada muane olmustuk bıze impryl vermişti 6ay doğal yolla deneyin dedi eğer değerleriniz düşmesse tüp bebek yaptırırsınız dedi
bakalım bizde de muhtelemen oyle olucak heralde hamile kalmazsam bende aşılama denemek istemiyorum açıkcası direk tüp bebek mi denesem .. siz yaptırdınız mı tüp bebek peki

devlette nasıl oluyor bu işler hiç bilmiyorum ben ama doktorların dediği doğru paran yoksa eğer hiçbişey olmaz ve acayip para harcanıyo bu işe doktorlarda biliyorlar bu işi birazda paraya dökmüşler tahlil verceksin kendi anlaşmalı yerlerine yönlendiriyo aman burda yaptır diyo ilaç vercek gene aynı bende eşimde çalışıyoruz zamanımız olsa ben devlet hastanesini araştırıdım ama izin alamıyoruz sizin sorun ne peki

bakalım bizde de muhtelemen oyle olucak heralde hamile kalmazsam bende aşılama denemek istemiyorum açıkcası direk tüp bebek mi denesem .. siz yaptırdınız mı tüp bebek peki
Tüp bebk yaptırmadık sonkez
Tüp bebek yaptırmadık sonkez Ahmet hakan haliioğluna gidicez artık ne yönlendirise başımızın çaresine bakıcaz

arkadaşlar merhaba eşime doktorumuz vitamin hap ı verdi 4 ay kullan dedi sizce düzelir mi yada bu şeilkde kullanıp hamile kalanlar var mııııı
Zaten sperm sorunları genelde sağlıksız beslenme uyku bozukluğu hareketsizlik stres kaynaklı yaşanıyor . Beslenme çok önemli bit paya sahip o yüzden dr lar bu durumlarda konsantre vitamin kullanıyor.siz de evde yediklerinize ictijlerinize dikkat edin fazla şeker tuketimini azaltinca iceceklerinizi yemeklerimizinndaha doğal olduğundan emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…