Bebek Beslenmesi vitamin kullanımı hakkında;

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

masal_prensesi2011

meleğim hoigeldin dünyama
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
428
4
46
İstanbul
arkadaşlar gebelik esnasında bebeğimizin sağlıklı olması açısından birçok vitamin kullandık...

doğum sonrasında kullandığınız bir vitamin varmı???

kimi elevit'e devam ediyormuş ... ondan danışmak istedim

şimdiden teşekkürlerrrr

Canim ben elevit kutusu bitene kadar kullandim birde omega3 tabletlerindectim ama o marketlerde satilanlardan degil eczaneden iyilerinden digerleri kilo yapiyorcunki omega3 bebegin icin cok gerekli halada hergun aliyorum.Masallah sutum cok yaradi gelisimide gözle görlür sekilde ileride tavsiye ederim

Canim ben elevit kutusu bitene kadar kullandim birde omega3 tabletlerindectim ama o marketlerde satilanlardan degil eczaneden iyilerinden digerleri kilo yapiyorcunki omega3 bebegin icin cok gerekli halada hergun aliyorum.Masallah sutum cok yaradi gelisimide gözle görlür sekilde ileride tavsiye ederim

omega3 kulandığının ismini verebilirmisin??? doktoruma danışmak isterim..

Canim ben yurt disindayim varmidir bilmem ama sana diyecegim annem kullaniyor enveyin oda ayni benimki gibi baligin yag asitlerinden yapilmis kilo aldirmiyan ama doktoruna sor isdersen sen yinede VITA OMEGUARD 1000

Back
X