Bebek Beslenmesi Vitamin - Seven seas balık yağı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

MyFairyDaphne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2008
4.690
0
116
İzmir
Öncelikle merhaba,

6 aylık bir kızım var en son gittiğimiz yeni doktorumuz kızıma seven seas balık yağı önerdi oysa araştırdığım kadarıyla 1 yaş altındaki bebeklere balık yağı vermek pek doğru değil.

Bu nedenle başka vitamin kullanayım diyorum doktorumuza sorsam yine kızımın düşük doğum ağırlığına takıp ( 38+3'te 2560 kg doğmuştu.) ağır vitamin yüklemeleri yapacak biliyorum.

Ne önerirsiniz? Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?

canım dün ben aldım balık yağı,markalara prospektüslerine baktım hepsinde de 6 aydan sonra kullanılabilir yazıyodu,sen bilirsin yine de,benim bebeğim 11,5 aylık tabi...

ben de bugün aldım DOKTORUM TAVSıYESı SEVEN SEAS ıÇıNDE ÇOK GÜZEL ETKıLERı VAR
1 -6 AYLIK 1 TATLI KAŞIĞI VERıLıYORMUŞ DıLERSEK SUYLDA KARIŞTIRILIYORMUŞ
TAVS,YE EDERM

arı sütü içeren bi vitamin adı unuttum arı sütü içeren tek vitamin yazıyodu ondan verebilirsin çok ii bir vitamindir

arkadaşlar ben aylar önce almıştım seven seas vitamin. içirmeyi deneyecektim ama şişeyi açınca bir türlü boşaltamadım içinden. vitamin akmadı bir türlü. donmuş gibi. tadına bile bakamadım. ben de öylece kaldırdım şişeyi. acaba bozuk mu yoksa siz nasıl veriyorsunuz? akmıyor ki

benim kızm 4 yaşında hala yutamıyor doğru düzgün cildi çok solgun iştah açıcı şurup diye birşey yok diyor dr
.bütün gün 1 yumurtayla duruyor çok güçsz birkız. ne yapacm bilmiyorm
rt

arkadaşlar ben aylar önce almıştım seven seas vitamin. içirmeyi deneyecektim ama şişeyi açınca bir türlü boşaltamadım içinden. vitamin akmadı bir türlü. donmuş gibi. tadına bile bakamadım. ben de öylece kaldırdım şişeyi. acaba bozuk mu yoksa siz nasıl veriyorsunuz? akmıyor ki

seninki bozuktu herhalde canım.Akışkan olması gerek

ben de oğluma kullandım.seven seasın kıvamı normalde fazla akışkan değil zaten nasıl tarif etsem kek hamuru akışkanlığında.sizinki hiç akmadığına göre tarihi filan mı geçmiş olabilir.

carlson'i arastir.
hem ustun tat odullu, hem de a ve d vitamini icermediginden surekli kullanabilirsin. (digerleri d vitamininden dolayi sadece kisin ve de a vitamininden dolayi sInIrLI surede kullaniliyor. vucudun gunes gormemesi ve a vitamini depolamamasi gerekiyor.). doktorumuzun tavsiyesidir. biz de arastirdik, guvenle kullaniyoruz.

Mrb arkadaşlar, benim kızım 8,5 aylık şuan. 4 aylıkken doktorumuz vermişti. 1gün durup bir gün veriyorum. Hem zeka gelişimine hem de kemik yapısına büyük katkısı var. Tavsiye ederim..

seven seas balık yağı şurubunu ogluma 1 senedir içiriyorum. lokmanhekimimiz.com dan aldığımda iştahını açacagını ve gelişimine katkıda bulunacagına dair tavsiyeler almıştım.haklı çıktılar. iştahı bu şurubu bıraktığımda aniden kesiliyor. başlayınca tekrar yemek yemeğe başlıyor.kemık yapısınıda güçlendirdi son 1 yılda boyuda uzadı normalde yaşıtlarından kısa bir çocukru.peynir ve yoğurt sevmeyen bir çocuk olduğu için d vitamini eksikliğini bu şurupla takviye ettik.Tadıda çok güzel portakal aromalı. hafif jelimsi , oglum çok seviyor bu şurubu.

Back
X