Bebek Beslenmesi Vitasure kullanan anneler...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Suleelifsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
21
2
1
31
çaresizliğimden kaynaklı direk konuya giricem... bebeğim minik doğdu ve hala zayıf bı bebek saglıklı fakat kılosu az 11 aylık 1 yasından sonra daha az kılo alıcagından takvıye yapmak ıstıyorum bu mamayı kullanan ve faydasını goren oldumu

Merhaba bende bu mamadan kullanmak istiyorum sizin gibi sağlıklı ama oldukça zayıf bir bebeğim var kullandınız mı bir faydası oldu mu acaba??

Aylar sonra mesajınızı gördüm şaka gibi ama evet kullandım hala kullanmaktayım ve aynı zamanda ben kızıma ilikli kemik suyu kaynatıyorum çorbalarına yemeklerıne koyuyorum hem cok saglıklı hem kilo alımında yardımcı ikisininde faydasını gördüm şuan 13 aylık 9 kilo 100 grm buna bile şükür baya toparlandı başka bebeklere kıyasla hala zayıf ama 2 700 kilo dogup daha sonra 2 bucuga düşen bir benek için çok iyi kılo alımı dıyo doktor bız hem vitasurden hemde ilikli kemikten çok memenunuz denemenizi öneririm tabiki dokrorunuza danışarak

11 aylık 8 kilo. Bende ilikli kemik suyu yaptım corbalarina hep koyuyorum ama bizde pek etkisi olmadı. Yarın randevum var insallah bize de yardımcı olurlar hiç kilo almıyor

Kaç aydır aynı kiloda pekı onemlı olan bu yani birden kilo alımı durduysa evet problem fakat az da 100 grmda olsa alıyosa inanın bu genetik çocugun yapısıyla alakalı benımkıde oyleydı ve hani deniliyoya 1 yaşına kadar alıyo daha sonra duruyo kılo alımı dıye bu bızde geçerli degıl bızımkı ıkı ayda toparlandı günlük neler yediriryosunuz yemeklerin kalorilerini yükseltin bol yağlı tereyağı özellikle yedirin

Ben de 2 yaşındaki kızıma kullanmayı düşünüyorum. Siz nasıl veriyorsunuz?
Doktorumdan çok memnunum ona danışarak kullanıyorum ve ben cok faydasını gördüm keçi sütü veriyorum onun içine koyuyorum içine keçiboynuzu pekmezi koyuyorum bol kalorili mis gibi süt lıkır lıkır içiyo MAŞALLAH :) gece çok nadir beslenmek ister gece verirsem bide sabah uyandgında veriyrm gece vermezsem sabah ve aksam veriyorum benımkı 125 cc anca içiyo iki ölçekten biraz fazla koyuyorum... kesınlıkle çorbalarını saf suyla yapmam ilikli kemik suyu kaynatıp yapıyıyorum ve bol tereyağlı yaparım yemeklerini bebişim bu ara toparlandı çok şükür sizin ufaklık kaç kilo paylaşmak isterseniz tabi?

Ve gün aşırı bıldırcın yumurtası koyuyorum sütüne iştah açıyo ve besin değeri çok yüksek her gun vermıyorum ağır gelmesın dıye yogurt veraem bile sade vermem yogurdun kalorisini arttırıcak bişeyler koyarım içine mesela muz yumurta verırsem içine kuruyemıslerı rondodan ceker koyarım yedırırım tabıkı şüphesiz her anne inanaılmaz sabır ve emekle bebeklerını buyutuyo fakat ben bı ara bebegımın kılosuyla kafayı bozmus durumdaydım kı ne zaman kendımı rahat bıraktım bebegım benım rahatlıgımla yemeye kılo almaya basladı ve tabıkı bızımkının dogdugundan berı bıtmek bılmeyen reflüsü vardı ilaç tedavisiyle çok şükür bu ara atlatmış durumdayız reflününde cok buyuk payı vardı kılo alamaamasında rabbım butun bebeklerı korusun annelerede bol sabır ve güç versin inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…