Vitiligo olup da iyileşen var mı?

hanzadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
5.220
92
688
İzmir
6 aydan bu yana vitiligo hastasıyım..doktor tedavisi görüyorum ama aynı değişen bir şey olmadı..başka yollar deneyipde çare bulan varmı aranızda..

ben varım:)
gaps diyeti ni uyguluyorum 3.5 ayda bayağı yol katettim her gördüğümede tavsiye ediyorum ilaçla falan geçmez bu meret...3 yıldır uğraşıyorum ama ne fayda hiç bir krem vitamin fayda etmedi...google da araştırıken vitiligonun otoimmün bir hastalık olduğunu ,bu tip hastalıklarında kaynağının bozuk bağırsak florası olduğu bilgisine ulaştım...araştırdıkça tıbbın ekollere ayrıldığını :ülkemizdeki ekolün ortodoks tıbbı olduğu (yani vucudun bölüm bölüm incelendiği tıp) ancak otoimmün hastalıklarda vücudun bütün olarak incelenmesi gerektiğini söyleyen fonksiyonel tıp dökümanlarına ulaştım...en sonunda GAPS DİYETİ diye bir diyet buldum ve işte bu! dedim...açıklayıcı bir sitesi var ben kitabıyla yürütüyorum bu diyeti ancak tereddüt edenler gaps danışmanlarıyla da yürütebilir diyetini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…