- 20 Şubat 2024
- 1
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi smyrcfroglu
Arkadaşlar aranızda vitiligo hastası olan varmı yada yakın bir tanıdığı nasıl tedavi uyguladınız geçen veya geçmeyen varmı krem veya baska birsey bilgilendirirseniz sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr a görünmenizde fayda var tabi ama bana vitiligo gibi gelmedi geçmiş olsunİki elimde var ve tedirginim hamileyim ve çok stres yapıyorum
Teşekkür ederim. Randevu aldım Haziran 14 te gidicem Rabbimin izniyleDr a görünmenizde fayda var tabi ama bana vitiligo gibi gelmedi geçmiş olsun
Sabah erken vakitlerde randevularını iptal edenler oluyor takip edin daha erken vakitte gidebilirsiniz dr a aklınızdan çıksınTeşekkür ederim. Randevu aldım Haziran 14 te gidicem Rabbimin izniyle
Merhaba sonuç nasılİstanbul maslak da mustafa yaşr diye alternatif tıp dr u var annem ona gitmişti tedaviyi yarım bırakmasına rağmen yayılma durmuştu bugünlerde yeniden başladı lekeler. Benim oğlumda da şuan yeni teşhis kondu ona görürmeyi düşünüyorum ben de