Viyolenin duvar stickersları

kedili olandan dün pazardan bende aldım hemde 2 liraya yeni evime yapıştırcam inş seninkilerde çok tatlı görünüyolar

ayy bende çok bayıldım. yeni evime taşındım bende kapı girişinin hemen karşısındaki duvara masum bir edicik bende koymayı düşünüyorum. odalarada yapmak istiyorum ama bilmem karar veremedim ben odanın şeklini devamlı değiştiririm beğenmedikçe değiştirir dururum ondan korkuyom sonra kötü gözükür. birde bilgin varmı duvarım alçı değil benim sıva yani düm düz değil genede güzel dururmu acaba

kedili olandan dün pazardan bende aldım hemde 2 liraya yeni evime yapıştırcam inş seninkilerde çok tatlı görünüyolar
evin ve kedin hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan

seninde yeni evin hayırlı olsun serpilgkdk canım benim duvarlarımda alçı yada saten değil benimkide sıva ama yine de güzel duruyor sonuç gördüğün gibi ortada yani canım zemuszemusopuyorumnanaktan

cok guzel yaa bayildim gule gule kullan canik
burda sadece o Ikeadan aldigin bulunuyor digerleri sadece Turkiyede

Çok güzeller çok da yakışmışlar eve ayrı bir hava kattıkları kesin. Bende istiyorum inş.

ya biraz özel olacak ama söylersen memnun olurum ist neresindeki c.tesi pazarı ben kendim yapıyorum ama eğer böyle ucuzsa bende uğraşmam

ya biraz özel olacak ama söylersen memnun olurum ist neresindeki c.tesi pazarı ben kendim yapıyorum ama eğer böyle ucuzsa bende uğraşmam

söylemez olurmuyum canım bakırköy-osmaniyede kurulan c.tesi pazarı evet fiyatlar da belirttiğim şekilde...insanın kendi birşeyler üretmeside çok güzel ama daha fazla tutuyorsa fiyat olarak bunlardan almanı öneririm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…