• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vize belası

Afgan göçlerinden dolayı Litvanya bu sıralar vize konusunda sıkıntılı çok ince eleyip sık dokuyorlar. Ancak yine de belli olmaz belki sizinkisi problemsiz hallolur. İyi düşünelim.

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir, ben biraz paniğim..Maalesef ani bir yurtdışı seyahatim çıktı ay sonunda bir schengen ülkesine. belgelerim hazır fakat en erken başvuru randevusunu haftaya verdiler. Bu konularda çok bilgisizim. Sizlere sorum başvurursam ve seyahat tarihine yetişmezse ne olur en kötü, bilet yanması dışında? Ya da seyahat tarihi çok erken diye red gelir mi? Red gelirse gelecekteki başvurularım için kötü bir intibaa bırakır mı bu red? yani gelecekteki başvurularımı riske atarsa hiç bulaşmayayım ozaman:KK43:( Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Konsolosluklardaki suanki yogunlugu bilmemekle beraber 15 gunu kafadan cikarin cevap icin. Red gelmesinin pekde bi onemi yok bidaha basvurursunuz ama siz ilk defa mi basvuruyorsunuz?

Yoo etkilemez. Arkadaşım red yemişti sonra yeni pasaportla tekrar başvurdu onaylandı o açıdan sıkıntı olmuyor.
Yeni pasaport olması demek eski bilgiler görünmüyor demek değil. Arkadaşınız yeni başvuruda yeni veya ek evraklar vermiştir. Red verdiler dur yeni baştan pasaport çıkartayım demenin geçerliliği yok. 2 kez red alan birisi tekrar başvuru yapar ve vize onaylanabilir ama durumunda değişiklik olmuştur.

evet ilk defa başvuruyorum, deneyeyim bakalım. çok teşekkür ederim benim tek çekincem buydu zaten😊
Süre yetişmiyor diye red sebebi olmaz. Vize çıkar ama siz tarihi kaçırdığınız için gidemezsiniz ya da ne güzel vize var hadi 3-4 günlük Litvanya yapalım diyebilirsiniz. Genelde mail atıp bilgilendirirler, veya sistemden takip edersiniz hangi aşamada vize işlemi diye. Tarihlerim yetişmezse red verirler diye endişelenmeyin, sadece tarih yetişmez.

Yeni pasaport olması demek eski bilgiler görünmüyor demek değil. Arkadaşınız yeni başvuruda yeni veya ek evraklar vermiştir. Red verdiler dur yeni baştan pasaport çıkartayım demenin geçerliliği yok. 2 kez red alan birisi tekrar başvuru yapar ve vize onaylanabilir ama durumunda değişiklik olmuştur.
Evet haklısınız ama memurun insiyatifi de önemli burda ki bu aralar schengen vizesi almak baya sıkıntılı malesef.
Umarım konu sahibi sorunsuz halleder.

Süre yetişmiyor diye red sebebi olmaz. Vize çıkar ama siz tarihi kaçırdığınız için gidemezsiniz ya da ne güzel vize var hadi 3-4 günlük Litvanya yapalım diyebilirsiniz. Genelde mail atıp bilgilendirirler, veya sistemden takip edersiniz hangi aşamada vize işlemi diye. Tarihlerim yetişmezse red verirler diye endişelenmeyin, sadece tarih yetişmez.
aaa süpermiş o halde çok teşekkür ederiim

Back
X