E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
merhaba arkadaslar, bana bi konuda acil yardim ederseniz cok sevinirim. almanya essende oturuyorum martta dogum yapacam ve annemi 3 ayligina getirtmek istiyorum. Annem emekli kendisine ait evi falanda var, benim burdan davet yapmam gerekiyormus ve davette evimin metre karesi cok onemliymis, ama benim evim cok buyuk bise degil 60metre kare falan. Sorun olurmu acaba?
Bu isleri nerden yapacam onuda bilmiyorum yardim ederseniz cok cok sevinirim.
Verpflichtungserklaerung denilen bi belge alman gerekiyor stadt dan. Metrekareye bakıyorlar ama daha önemli olan gelirin eger çalışoyorsan sen ve esin (kağıtlı olarak) sorun yaşamazsın. Geç kalmıs olabilirim cevapta kusura bakma yeni gördüm. Başka soruların varsa yardımı olamaya çalışırım. Hayırlı olsun bebeğin de inşallah saglıkla alırsın kucagına.
Tesekkur ederim canim cevap icin.Bi arkadasim bizim adimiza davet yapti cok sukur vize cikti :)
Allah izin verirse mart 1 de yanimda olacak annem. 8 martta da insallah bebegimi kucagima almis olacam. iyi dileklerin icin de tesekkur ederim. sevgiyle kal...
arkadaşlar merhaba kardeşim yaz tatilinde 1 aylıgına akrabamızın yanına almanyaya gidecek fakat yapılması gereken işlemler hakkında hiçbir fikrimiz yok.pasaport vize.. vs.. bu işlemler hangi sırayla nasıl ve nerelerde yapılır?bilen arkadaşlar bu konuda bilgilendirirseniz cok ama çok sevinirim.sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?