- 28 Ocak 2009
- 34.479
- 57.983
- 1.123
Bilmiyorum bazı yerlerde kalktı diyordu işte tam emin olamadım telden girdiğim için de ekleyemedim.hayir kalkmadi.. kolay kolayda kalkmaz avusturyyada kalktigini ben biliyorum almanya icin degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum bazı yerlerde kalktı diyordu işte tam emin olamadım telden girdiğim için de ekleyemedim.hayir kalkmadi.. kolay kolayda kalkmaz avusturyyada kalktigini ben biliyorum almanya icin degil
Vizeler seneye kalkacak heralde. Ben de sizin gibi düşünüyorum turist vizesi için kalkar yinede bunda da bir sınır olur heralde 3 ay vs. Oturum dahil olmaz diye tahmin ediyorum oturum dahil olsa herkes gitmek ister.ama hemserim atlanilan bisey var.. kocasi sonradan gitmis almanyaya evlenmis formalite icabi .. yani ne kadar süredir orda oldugu bilinmiyor ve biliyorsundur hemen alman vatandasi olunamiyor.. belirli zaman calisilmis belirli zaman almanyada yasanmis olmasi gerekiyor... birde evet turist vizesi ve oturum ap ayri bisey .. vize kalkinca turistler icin kalkicak sanirim.. oturum icin ayni devam eder
evet.. nasil türkiye komsu ülklerine vize almadan gidyor o sekilde olabilir.. ama oturum asla öyle olmazVizeler seneye kalkacak heralde. Ben de sizin gibi düşünüyorum turist vizesi için kalkar yinede bunda da bir sınır olur heralde 3 ay vs. Oturum dahil olmaz diye tahmin ediyorum oturum dahil olsa herkes gitmek ister.
Arada çocuk olduğu zaman kolaylık sağlıyorlar ama yani zaten sular seler gibi almanca ögrenmesine gerek yok kendini ifade edebilcek yanı adını nereli oldunu vs vs okadarınıda ezberlerdı bunca zaman herhalde kadındada bi çaba yokama hemserim atlanilan bisey var.. kocasi sonradan gitmis almanyaya evlenmis formalite icabi .. yani ne kadar süredir orda oldugu bilinmiyor ve biliyorsundur hemen alman vatandasi olunamiyor.. belirli zaman calisilmis belirli zaman almanyada yasanmis olmasi gerekiyor... birde evet turist vizesi ve oturum ap ayri bisey .. vize kalkinca turistler icin kalkicak sanirim.. oturum icin ayni devam eder
bu kadar sürede insan 3 dil öğrenirdi yahu, gitmek istemiyor bence görümceniz, istese şimdiye kadar çaba gösterirdi
buraya gelmek zor o sekilde .. onda baska bisey olduguna eminim ben..Arada çocuk olduğu zaman kolaylık sağlıyorlar ama yani zaten sular seler gibi almanca ögrenmesine gerek yok kendini ifade edebilcek yanı adını nereli oldunu vs vs okadarınıda ezberlerdı bunca zaman herhalde kadındada bi çaba yok
Bence adam bir haltlar yiyor. Adam boşanmamış olabilir.
Zaten A1 düzeyi mi ne sertifikası istiyorlar. Adın ne, .... yaşındayım, ...den geliyorum, sayılar, renkler yani 1 yılda değil 3 ayda rahat öğrenirsin.
Gorumce yikilacak yer ariyor kocasi da herhalde iki kadini birden idare ediyor bana oyle geldi
Aynen+1
Herif boşanmamış bence.
ben burda cok gördüm almanyaya gelebilmek icin bosanip burda güüüüüyaaaa formalite icabi evlenmeleri :) esler orda burdan para gidiyor onlar orda adamlarda burda güya formalite evlilik yaptiklari kisiyle keyfileri keyif :)
3 yil degil 5 yil benim bildigim.. birde emin ol para gönderiyordur yoksa kadini nasil susturcak.. belkide söylemiyor kadin..bildigim kadariyla adam orda 3 yıl kadar evli kalması lazım o kadınla vatandaşlığı alıp boşanması için. kafam da deli sorular.
bir kadın bu üç yılda hiç mi dil öğrenmeye çabalamadı böyle bi zorunluluğu oldugunu bildigi halde
iki bu adam Almanya da calışıp parayı napıyor hiç mi kadına göndermiyor da size yıkılmış bu kadın
bizim bi akraba da aynı şekilde amerikaya gitti orda üç yıl evli kalması gerekiyormuş almanyada da aynı sandım.3 yil degil 5 yil benim bildigim.. birde emin ol para gönderiyordur yoksa kadini nasil susturcak.. belkide söylemiyor kadin..