Yasal olarak evlendikten sonra maksimum 3 ay içerisinde nüfus ve pasaportunuzu yenilemeniz zorunludur.
Bu şekilde uçmanızda problem yaşama ihtimaliniz sınır kapısında kalma ihtimaliniz olabilir.
Bu işlerle uğraşan biri olarak ya vaktiniz varsa bütün işlemlerinizi tamamlayın ve yeni pasaport çıkartın.
Ya da yurtdışı seyahatinizi erteleyerek bütün işlemleri tamamladıktan sonra tekrar yurtdışı planı yapın.
Benden söylemesi...
Ben 5-6 ay üstüne cikmistim :)) sorun yaşamadım tabi arkadaşta ne olur bilinmezHani islem süreci nedeniyle ilk 1-2 ay sorun cikmaz. Fakat aradan 8 ay gecmis, nereye yolculuk?
Ya birde insandan insana degisiyor, pasaport kontrolünü yapan insanin moraline bagli oluyor bazen.Ben 5-6 ay üstüne cikmistim :)) sorun yaşamadım tabi arkadaşta ne olur bilinmez
Evet biraz da şans meselesiYa birde insandan insana degisiyor, pasaport kontrolünü yapan insanin moraline bagli oluyor bazen.
@gizem demir o gizem hanim siz mi oluyorsunuz? reklam mi yapiyorsunuz ki vizeyle ilgili eski konulari tek tek bulup ayni cevabi veriyorsunuz?-- Merhabalar, ben sana bir numara vereyim ordan görüşün en uygun ve en garantili bir tek orası yapar biz sürekli orayla çalışıyoruz sarayvizehizmetleri@gmail.com www.sarayvizehizmetleri.com 0553 871 34 17 gizem hanım var orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?