Bibibella ♈ Pro Üye 20 Ocak 2010 48.853 189.166 1.123 44 21 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zerre #21 Cicek kiz .!.: Malesef birde hatti iptal ettikten 1 hafta sonra tekrar bi fatura geldi. Onuda ödedik kapandı hat şükür Genişletmek için tıkla... Arada ki o birkaç günlük fatura geliyor evet bunda bi hata yok
Cicek kiz .!.: Malesef birde hatti iptal ettikten 1 hafta sonra tekrar bi fatura geldi. Onuda ödedik kapandı hat şükür Genişletmek için tıkla... Arada ki o birkaç günlük fatura geliyor evet bunda bi hata yok
KudrAlobar Ayak feministi Kayıtlı Üye 11 Aralık 2018 42.633 264.944 598 21 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zerre #22 Lexacommander .!.: Türk telekom gibi leş bir operatöre geçmek isticek kadar ne yaşadınız bu hayatta? Genişletmek için tıkla... Ben de bunu düşündüm konuyu okurken.
Lexacommander .!.: Türk telekom gibi leş bir operatöre geçmek isticek kadar ne yaşadınız bu hayatta? Genişletmek için tıkla... Ben de bunu düşündüm konuyu okurken.
Z Zerre Dum vita est spes est.🎈 Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ekim 2020 10.618 34.800 548 25 21 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zerre #23 Peki Turkcell nasıl ?
Lexacommander Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2020 2.836 14.716 158 21 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zerre #24 KudrAlobar .!.: Ben de bunu düşündüm konuyu okurken. Genişletmek için tıkla... Antalyanın merkezinde çekmeyen operatör yapmışlar allahsızlar Zerre .!.: Peki Turkcell nasıl ? Genişletmek için tıkla... Türkiyede doğru düzgün alt yapı olmadığı için hepsi birbirinden kötü ama türk telekom en kötüsü Ankesörlü telefon kullan daha iyi tt den... Turkcell Vodafone Ankesörlü telefon Mektup Dumanla haberleşme Türk telefom Sıralama böyle
KudrAlobar .!.: Ben de bunu düşündüm konuyu okurken. Genişletmek için tıkla... Antalyanın merkezinde çekmeyen operatör yapmışlar allahsızlar Zerre .!.: Peki Turkcell nasıl ? Genişletmek için tıkla... Türkiyede doğru düzgün alt yapı olmadığı için hepsi birbirinden kötü ama türk telekom en kötüsü Ankesörlü telefon kullan daha iyi tt den... Turkcell Vodafone Ankesörlü telefon Mektup Dumanla haberleşme Türk telefom Sıralama böyle
KudrAlobar Ayak feministi Kayıtlı Üye 11 Aralık 2018 42.633 264.944 598 21 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zerre #25 Lexacommander .!.: Antalyanın merkezinde çekmeyen operatör yapmışlar allahsızlar Genişletmek için tıkla... İzmirin merkezinde de çekmiyor. Çekmeyen operatör yapmışlar bence insanların sabrını sınamak için
Lexacommander .!.: Antalyanın merkezinde çekmeyen operatör yapmışlar allahsızlar Genişletmek için tıkla... İzmirin merkezinde de çekmiyor. Çekmeyen operatör yapmışlar bence insanların sabrını sınamak için
Karpuzlu araba Nirvana Pro Üye 7 Ağustos 2017 9.997 37.383 548 29 21 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zerre #26 Lexacommander .!.: Türk telekom gibi leş bir operatöre geçmek isticek kadar ne yaşadınız bu hayatta? Genişletmek için tıkla... Aşk olsun tt ye laf ettirmem 4 yıldır kullanıyorum :)) çok memnunum
Lexacommander .!.: Türk telekom gibi leş bir operatöre geçmek isticek kadar ne yaşadınız bu hayatta? Genişletmek için tıkla... Aşk olsun tt ye laf ettirmem 4 yıldır kullanıyorum :)) çok memnunum
zathara Guru Kayıtlı Üye 12 Ocak 2013 2.774 7.047 358 İzmir 21 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zerre #27 Valla yıllarca insanları kandırmışlar cayma bedeli diye ... arkadaşım tüketici heyetine başvurdu onlar sorunsuz halletti işi... direk oraya gidin
Valla yıllarca insanları kandırmışlar cayma bedeli diye ... arkadaşım tüketici heyetine başvurdu onlar sorunsuz halletti işi... direk oraya gidin