Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben oldum volkan beyeMerhabalar 9mayista ameliyat olucam onerilerinizi sabirsizla bekliyorum
Ayy sonunda volkan beye ameliyat olan birine rastladım nasıl oldu peki memnunmusun ayrıntılı anlatabilirmisin banaBen oldum volkan beye
Bende zamaninda cok aramistim ama pek bisey bulamamistim.nefes alma konusunda cook memnunum, aslinda benimki biraz aceleye geldi pek konusamadim anlatamadim yani. Volkan bey iyi bir doktor ama pek ilgili degil bence. Gorsel acidan benim istedigim gibi olmadi, kuzenlerimde volkan beye yaptirdi onlar memnun ama ben kendi burnumu begenmiyorum, hatta actigim konular bilr var bakabilirsin. Mustafa kemal aksoy cok iyii ben ikisinin arasinda kalmistim volkan beyi tercih ettim ama keske mustafa beyi secseymisim diyorum.Ayy sonunda volkan beye ameliyat olan birine rastladım nasıl oldu peki memnunmusun ayrıntılı anlatabilirmisin bana
Görsel olarak bana resim atabilirmisin canım cok merak ediyorum benim de nefes alma problemim var kemik eğriliğinden dolayı görüntü olarak ta burnum çok kötü değil sadece cok az kemerim var kbb olarak mustafa Şimşek te giricek ameliyatıma. Kuzenlerinin görüntü olarak nasıl? Ben çok doktor araştırdım volkan beden çok ilgilenince o içime sindi. Birde cok acıdımı zorluk cektin mi. Çok soru sordum dimiBende zamaninda cok aramistim ama pek bisey bulamamistim.nefes alma konusunda cook memnunum, aslinda benimki biraz aceleye geldi pek konusamadim anlatamadim yani. Volkan bey iyi bir doktor ama pek ilgili degil bence. Gorsel acidan benim istedigim gibi olmadi, kuzenlerimde volkan beye yaptirdi onlar memnun ama ben kendi burnumu begenmiyorum, hatta actigim konular bilr var bakabilirsin. Mustafa kemal aksoy cok iyii ben ikisinin arasinda kalmistim volkan beyi tercih ettim ama keske mustafa beyi secseymisim diyorum.
Görsel olarak bana resim atabilirmisin canım cok merak ediyorum benim de nefes alma problemim var kemik eğriliğinden dolayı görüntü olarak ta burnum çok kötü değil sadece cok az kemerim var kbb olarak mustafa Şimşek te giricek ameliyatıma. Kuzenlerinin görüntü olarak nasıl? Ben çok doktor araştırdım volkan beden çok ilgilenince o içime sindi. Birde cok acıdımı zorluk cektin mi. Çok soru sordum dimi
Bende zamaninda cok aramistim ama pek bisey bulamamistim.nefes alma konusunda cook memnunum, aslinda benimki biraz aceleye geldi pek konusamadim anlatamadim yani. Volkan bey iyi bir doktor ama pek ilgili degil bence. Gorsel acidan benim istedigim gibi olmadi, kuzenlerimde volkan beye yaptirdi onlar memnun ama ben kendi burnumu begenmiyorum, hatta actigim konular bilr var bakabilirsin. Mustafa kemal aksoy cok iyii ben ikisinin arasinda kalmistim volkan beyi tercih ettim ama keske mustafa beyi secseymisim diyorum.
Evet ben oldum ameliyatimi cook şükür cok memnun kaldim volkan bey cok ilgilendi ameliyat sonrasinda da cok ilgilendi ve hic korktugum gibi olmadi yüzümde öyle abarti morarma falan olmadi dış görünüşünü de begendim ben ama daha hala şişlikler var normal halini almasi 6ayi bulurmusmerhaba siz ameliyat oldunuz sanırım, nasıl geçti ameliyat süreciniz ve memnun kaldınız mı acaba? :)
Merhaba, goruntusunu hic begenmiyorum incecik bir burun yapti, sol tarafim ice dogru cokuk duzelicek demisti 6 ay sonunda ama, kontrole gittigimde duzelmedigini soyledim neden boyle oldu dedim, duzelir duzelir diye gecistirdi. Yandan da cok kalkik duruyor birbucuk yil oldu nerdeyse zaman gectikce daha da inceliyor ve kalkiklasiyor sanki. Baris cakira revizyon dusunuyorum artik oara biriktiriyorum yani. Guzelligm bozuldu cnkumerhaba siz ameliyat oldunuz sanırım, nasıl geçti ameliyat süreciniz ve memnun kaldınız mı acaba? :)
Merhaba, goruntusunu hic begenmiyorum incecik bir burun yapti, sol tarafim ice dogru cokuk duzelicek demisti 6 ay sonunda ama, kontrole gittigimde duzelmedigini soyledim neden boyle oldu dedim, duzelir duzelir diye gecistirdi. Yandan da cok kalkik duruyor birbucuk yil oldu nerdeyse zaman gectikce daha da inceliyor ve kalkiklasiyor sanki. Baris cakira revizyon dusunuyorum artik oara biriktiriyorum yani. Guzelligm bozuldu cnku