Volkan Kahya mı Bekir Sivri mi?

ferishito

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
17
2
6
32
Merhaba,

Burun estetiği olmayı düşünüyorum. Daha önce hiç ameliyat olmadım bayadır da araştırıyorum. Volkan Bey hakkında çok övgüler duydum Bekir Bey için de. Bekir Bey ameliyat için 7-8 bin tl gibi bir fiyat istiyor. Volkan Bey hakkında bir fikrim yok açıkçası. Yalnız paylaştıkları fotoğraflara bakınca sanki Bekir Bey herkesin bununu aynı yapmış gibi geldi. Ameliyat olanlar yeşillendirebilir mi ? Başka birine yaptırıp memnun kalanların yorumlarını da duymak isterim.

Şimdiden çok teşekkürler.
 
Bekir sivriye arkadasim ameliyat olmustu sanirim 5-6 bin aradiydi ki bikac ay evvel ameliyat oldu. Fiyatlat ucmus yine.
Bende Volkan beye ameliyat oldum ikimizde cok memnunuz dogal kusursuz oldu burunlarimiz. Ben yaptirali 1 yil oldu ve cok memnunum Volkan bey cok iyi bir doktor ilgili ve asla paragöz biri degil.
 
Rica etsem şimdi ki burnunu özelden atabilir misin ? Ameliyat süreci, fiyatı , doktorun ilgisi nasıldı falan.
 
Biraz bile yardim edebildiysem ne mutlu bana Rica ederim umarim istedigin doktora istedigin guzel buruna kavusursun ve burada mutlulugunu paylasirsin
 
Bugün Volkan Bey ile görüşmeye gittim. Yüzüme bakar bakmaz bana ameliyat yapmayacağını, zaten güzel olduğumu evet burnumun küçük olmadığını ama yüzüme yakıştığını kendisi ya da başka hiç bir doktora ameliyat olmamam gerektiğini çünkü kalın derili bir yapımın olduğunu ve ne kadar ameliyat olsam da bunun değişmeyeceğini söyledi. Ameliyat yapsa da ben mutsuz olurmuşum. Ama buradan çıkınca başka doktorlara soracağına da eminim dedi ki tabi ki öyle. Bir çok kalın derili ve kemikli yapılı burunların güzel sonuçlar verdiğini gördüm. Sanırım bir de Bekir Bey'e görünceğim aklımda Esteworld' de var. İnsan kendisiyle mutlu olmadıkça başkalarının düşünceleri pek geçerli olmuyor malesef :/
 
Kalin derili burunlarin iyilesme suresi malesef ince derili burunlara göre cok daha uzun. Bu ödemlerin gecmek bilmedigi surede hastalar cok yipraniyor hem psikolojik olarak hemde pismanlik duygusu basliyor. Volkan bey yapamayacakmis demekki kalin derili bir burnu ama söylemesi cok iyi birsey yapamayacagini bildikleri halde bikac kurus icin insanlari ameliyat eden doktorlar var ama yinede bu demek olmuyor ki burnun hic degismeyecek ve ayni kalacak.
Bekir sivri ilede görus yaptigi burunlar cok iyi mutlaka baska doktorlarida gör elbet kafana yatan birini bulursun. (umarim)
guzel haberlerini paylasirsin. bu arada Butcen ne kadar kac ay icinde ameliyat olmayi dusunuyorsun?
Salih emre uregenin burunlarini da cok begeniyorum.
 
Selamlar,

Cuma günü Bekir beye ameliyat oldum, ameliyattan önce ne kadar küçülecek burnum diye sorduğumda şuan atıyorum XL ise M olacak çünkü S senin yüzüne zaten gitmez çok küçük durur demişti. Ameliyattan sonra kendisini 1-2 dk gördüm sağa kayıktı kemiğim biraz onu da düzeltmiş. Çok şükür ağrım sızım yok ama yüzüm o kadar şiş ki... Hele burnum sanki hiç değişmemiş, eski halinden de büyük gibi. Doktor bey kavis verdim dedi görebildiğim tek fark burnumun kalkık oluşu. Şişlikler inince ciddi anlamda küçülüyor mu burun?
 
Kesinlikle küçülüyor merak etme benim alciliyken kocaman ucu kalkık ve şişti şuan 14.günüm olmasına rağmen bile gittikçe değişiyor:)
 
Kendimi shrek gibi hissettim :) İnşallah çabuk atlatırım şişlikleri. Size de çok geçmiş olsun
Merhaba, geçmiş olsun. Ameliyat zamanınızdan bugüne durumunuz basıl, memnun musunuz? Şişliklerin durumu nedir. Fotoğraf paylaşma sansınız var mıdır :) bende eylul 30 da olacağım Bekir beye
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…