VOLKAN KAHYA

Minicik_kedicik

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
115
23
298
Kızlar herkese merhaba. Volkan Kahya ya ameliyat olmuş olanlarımız var mı aramızda ? Yeni ameliyat olanlar değilde ameliyatın üzerinden zaman geçmiş olan olursa sevinirim Bugün kendisi ile görüştüm fakat biraz hastalarından fikir almak istiyorum :)

ben bi revizyon hastasıyla konuşmuştum kızın burnu çok kalkık ve kısaydı .sonuç daha yeni 1 ay olmuş ama doğala dönmüş tü .tabi bu benim fikrim emim olmadan karar verme bak çok iyi araştır bizzat hastalarını bul instgramdan .bunları sana kötü tecrübe yaşamış biri olarak söylüyorum inşallah herşey gönlünce olur

ben bi revizyon hastasıyla konuşmuştum kızın burnu çok kalkık ve kısaydı .sonuç daha yeni 1 ay olmuş ama doğala dönmüş tü .tabi bu benim fikrim emim olmadan karar verme bak çok iyi araştır bizzat hastalarını bul instgramdan .bunları sana kötü tecrübe yaşamış biri olarak söylüyorum inşallah herşey gönlünce olur
Siz kime ameliyat olmuştunuz acaba

hızlı yazdığım için cümle karışıklığı olmuş tanıdığım kız ilk ameliyatını azerbaycan'da olmuş ve burnu aşırı kalkık domuz burnu gibi oda volkan kahyaya revizyon oldu burnu okadar doğal oldu ki kız şuan çok memnun yani revizyonu nü volkan bey yaptı ve memnun kız

Benim en yakın arkadaşım kendisine ameliyat oldu 1,5 ay oldu sanırım. Ben de görüşmeye gittim ancak ona ameliyat olmadım.

Ben hala araştırma aşamasındayım. Ameliyattan değil ama ameliyat sonra kötü olma durumu beni çok korkutuyor. Zaten takıntılı bir insanım birde kötü birşey ile karşılaşırsam sonucunda çok mutsuz olurum. Şuan İlker Koçak'ı araştırıyorum.

Ben hala araştırma aşamasındayım. Ameliyattan değil ama ameliyat sonra kötü olma durumu beni çok korkutuyor. Zaten takıntılı bir insanım birde kötü birşey ile karşılaşırsam sonucunda çok mutsuz olurum. Şuan İlker Koçak'ı araştırıyorum.
Volkan Kahya KBB uzmanı Benım yurt dışından ıkı arkadasım ona amelıyat oldu bırını çok memnun dıgerı memnun olmadı .Ben de görüşmeye gıtmıstım ama olmak ıstemedım . plastık cerrahlar ile görüştüm .Ve baska bır doktora oldum çok Da memnunum

Volkan Kahya KBB uzmanı Benım yurt dışından ıkı arkadasım ona amelıyat oldu bırını çok memnun dıgerı memnun olmadı .Ben de görüşmeye gıtmıstım ama olmak ıstemedım . plastık cerrahlar ile görüştüm .Ve baska bır doktora oldum çok Da memnunum
Kime ameliyat oldunuz acaba

Merhaba arkadaşlar ben iki Yıl önce ameliyat oldum o çok pamukşeker sevgili Dr.Volkan Kahya tarafından.O ponçik tatlış halleri hala gözümün önünde.işte o gülücükleri kabusa dönüştü...daha önce de burada anlatttım iki yıl aradan sonra yine anlatıcam

Şuan burnumun içinde gitttikçe büyüyen bir et var nefes almakta zorlanıyorum burun deliklerim biri çok dar biri çok geniş hiiiiiç önemli değil her ameliyatta olabilecek şeylerdir bunlar kendime sıkıntı bile yapmıyorum fakatttt!!!!Kuzenimde Benimle aynı gün ameliyat oldu kuzenim tam bir yıl şiddetli ağrılar batmalar yaşadı

Ağrılar tüm yüzüne yayıldı kendi doktorumuz ponçik şirin doktor Volkan Bey hastasına sahip çıkmayınca kuzenim için doktor doktor dolaştık paralar akıttık sonunda bir tanesi fark etti ki burun ön desteği için konulan kıkırdak dudak etrafında Ete batıyor

Çareyi kendi doktoruna gitmekte arayan kuzenim şuan çalışmakta olduğu Metrooport kliniğinde kovuldu ne yapıyorsan yap ben senle uğraşamam dedi sağlık bakanlığına şikayet edildi bu sebeble iyice hırçınlaştı apar topar kovuldu kuzenim

Fakat ağrılar dayanılır gibi değil gözyaşlarına ben şahidim can acısına ben şahıdim mesele sıkıntılı bir burun çıkmış olması değildi herşey olabilir her hasta farklı reaksiyon verebilir mesele Volkan Kahya nın hastasına sahip çıkmamasıydı Sonuç olarak tüm aile kendi aramızda para topladık

Herşeyine tam güvendiği bir doktor ameliyat etti şuan durumu iyi.Volkan Bey maharetli bir doktor ama bence vicdan yoksunu bir doktor kemiği dudaklarına batan tüm yüzüne ağrı giden hasta ortada bırakılmıştır isteyene özelden yazışmaları atabilirim ekran fotosu hala durur.Sevgiler herkese...

Back
X