Volkan Kahya'ya burun estetiği olanlar

Valla ben amliyat olurken burnumun sirtinda bir problem yoktu. Burnum etliydi o sebeple oldum. Boyle bir sorunla karsilasacagimi bilmiyordum. Gorunuste farkedilmiyor ama. Bir restoranda ya da bir mekanda tepeden yansiyan spot isiklarda acayip derecede gorunuyor. Benim sorunumda nr yazikki bu sekilde oldu. Kendisi ile tekrar gorusucem telafi etmesini eger etmezse davalik oluruz artik herhalde.
benimde burnum yamuktu basta ameliyat sonrasi sol.kisimda daha once olmayan sislik kaldi haliyle yine yamuk duruyor. Banada yine cok rahatsiz olursan nisanda tekrar ameliyat plani yapariz demisti o yuzden sordum tekrar ucret isteyecek demek ki. Cok pismanim bende

benimde burnum yamuktu basta ameliyat sonrasi sol.kisimda daha once olmayan sislik kaldi haliyle yine yamuk duruyor. Banada yine cok rahatsiz olursan nisanda tekrar ameliyat plani yapariz demisti o yuzden sordum tekrar ucret isteyecek demek ki. Cok pismanim bende
Ama şoyle; ayni doktor düzeltme islemi yapacaksa ameliyat fiyatini almiyor. Mesela ben 3 bin liraya ameliyat oldum. 1 sene sonrasi duzeltme ameliyatinda 300 tl odedim. Ama sizinki nasil olur bilmem. Moralinizi bozmak istemem ama duzelmeyedebilir. Ben de simdi 3. Ameliyat olmaya korkuyorum aslinda. Cunku basarisizlik belli eee bir de burnumda ciddi hasar kalirsa diye korkuyorum.

Gecmis olsun. Herkeste ayni problem olacak diye birsey yok. Eminim guzel olmustur. Benim de ilk 6 ay cok guzeldi. Sonra cikti. Mesela cok guzel fotolar ekliyorlar her doktorlar. Kimse hatali operasyon fotosunu eklemiyor. Mesela bir revizyon ameliyatina denk gelmedim profillerinde. Varsa bile kendi yamulttuklari hastalar değiller. Baska doktorun hastalarini yayinlarlar. Herneyse. Benim basima gelen buydu. Paylasmak istedim.
O hatali fotonuzu gonderin veya birseyler yazinda gorun. Hemen silip engelliyorlar. Her yaptigi burnun resminide atmiyorlar. Kendi begendiklerini atiyorlar.

Tekrar ucret istemesi cok cirkin. Asil olan sadece hastane masrafini almasi lazim. Ne guzel boz boz tekrar para al.. Bu arada insanin psikolojisi nolursa olsun..

Gecmis olsun. Herkeste ayni problem olacak diye birsey yok. Eminim guzel olmustur. Benim de ilk 6 ay cok guzeldi. Sonra cikti. Mesela cok guzel fotolar ekliyorlar her doktorlar. Kimse hatali operasyon fotosunu eklemiyor. Mesela bir revizyon ameliyatina denk gelmedim profillerinde. Varsa bile kendi yamulttuklari hastalar değiller. Baska doktorun hastalarini yayinlarlar. Herneyse. Benim basima gelen buydu. Paylasmak istedim.
Sizin adınıza çok üzüldüm :( henüz birinci ayındayım şimdilik her şey yolunda büyük konuşmak istemiyorum ama kusursuz bir burun yaptı bana Volkan bey iki arkadaşımda ona ameliyat oldu onlarda çok memnun tabi Zaman'la sorun çıkar mı fikrim değişir mi bilmiyorum. Onun dışında her doktorun hatalı ameliyatları olabilir kul yapımı sonuçta ama mühim olan bunun arkasında durmaları, Volkan bey revizyondan neden ücret aldı şaşırdım doğrusu

Tekrar ucret istemesi cok cirkin. Asil olan sadece hastane masrafini almasi lazim. Ne guzel boz boz tekrar para al.. Bu arada insanin psikolojisi nolursa olsun..
Zaten bu tarz ameliyatlarda psikoloji cok onemli. Ben ameliyat olmadan once cok arastirdim burdaki yorumlari vs okudum. Cok kotu doktorlar vardi vs vs. Volkan bey kisilik olarak iyi ama 2. Ameliyatimda duzeltmesini istedigimde tavirli hareketleri beni uzmustu. Hatta kontorllerime bile gitmedim cunku psikolojim kaldirmamisti cunku burnum ayniydi. Bosuna cektim o ikinci ameliyat acilarini.

Sizin adınıza çok üzüldüm :KK43: henüz birinci ayındayım şimdilik her şey yolunda büyük konuşmak istemiyorum ama kusursuz bir burun yaptı bana Volkan bey iki arkadaşımda ona ameliyat oldu onlarda çok memnun tabi Zaman'la sorun çıkar mı fikrim değişir mi bilmiyorum. Onun dışında her doktorun hatalı ameliyatları olabilir kul yapımı sonuçta ama mühim olan bunun arkasında durmaları, Volkan bey revizyondan neden ücret aldı şaşırdım doğrusu
Ucret aldi cunku suclu benim :) ben o tercihi yaptim. Saka bi yana aldi suan gitsem yine alacak biliyorum. Ama senin kafan karismasin. Her buruna yapılan islem ayni degil.

benim de burnumda eğrilik vardı rahat nefes alamıyorum diye yaptırmıştım. ilk zamanlar iyidi sonra daha beter oldu ben de şimdi doktor arayışındayım. iyi bir doktor bulmak hiç kolay değil

benim de burnumda eğrilik vardı rahat nefes alamıyorum diye yaptırmıştım. ilk zamanlar iyidi sonra daha beter oldu ben de şimdi doktor arayışındayım. iyi bir doktor bulmak hiç kolay değil
Gecmis olsun arkadasim. Ben de baska doktor dusundum ama mesela x doktor burnu kotu yapti ve sen y doktora gittin. Y doktor ucreti 5000 ise, duzeltme isin icine girdigi icin 7000 vs aliyormus. Ben bunu ogrenmistim. Aama tabi muayene olmadan bilinmez. Cokcok iyi olmasi gerek.

Ucret aldi cunku suclu benim :) ben o tercihi yaptim. Saka bi yana aldi suan gitsem yine alacak biliyorum. Ama senin kafan karismasin. Her buruna yapılan islem ayni degil.
Her doktorun revizyon riski vardır Volkan bey ameliyat öncesi bana bunları anlatmıştı, umarım Zaman içinde bir olumsuzluk yaşamam sizin için de hayırlısı olsun dilerim sorununuz en kısa sürede çözülür.. Maalesef bir sorun çıktığında çok etik davranmıyor doktorlar :( kişilik olarak kendisine hayran olmuştum oysa ki

ben tavsiye etmiyorum. aslında büyük bir umutla gitmiştim yanına ama davranışları hitap şekli hiç hoşuma gitmedi. insana paraya göre muamele yapıyor. yani sizi daha kendince elit görürse ona göre davranıyor. neyse her şeyde bir hayır vardır. ben vazgeçtim
Ayni düşüncedeyim

Bende görüşmeye gittim 100₺ ödedim ama hiç bunun karşılığını alamadım maalesef ,çok umutluydum oysa giderken. Verdiğim paraya yazık gerçekten .İnsana göre muamele yaptığına gayet şahit oldum. Burun ameliyatı olacaksamda kesinlikle dr Volkan beye olmayacağım

Eki Görüntüle 1816320 Bende Volkan beye ameliyat olanlardanim. Onun hakkinda yazilari görunce yazamadan gecemedim. 1 sene gecti ve hic sorun yasamadim cok sukur. Cok yakinlarim haric Kimse estetik oldugumu anlamadi bile guzellemissin dediler.
Kendisi cok ilgili guleryuzlu ve diger isi ticarete dökmus doktorlar gibi degil isteseydim Yakup avsara da ameliyat olurdum maddi yönden hicbir skintim yok. Ama her pahali doktorda iyisi demek olmuyor, kizlardesim burnunu Volkan beye yaptirdiktan sonra bende yapmaliyim dedim ve yaptim ameliyat zor olabilir olabilir ama deger. Ben Volkan beyi tavsiye ederim.
Cok dogal olmus gercekten

Dr volkan kahya pismanliktir arkadaslar. Bunu artik burada anlatmak istiyorum ki kimse benim yasadigim uzuntu ve pismanliklari yasamasin. Kendisine 6 ay once ameliyat oldum alcim ciktigi gunden beri burnumu begenmiyorum cok problemli bir burnum olmamasina ragmen suan resmen aynaya bile bakmak istemiyorum. Ameliyat planimizda burun sirtimdaki duzensizlikleri duzeltmek ve burun ucumu hafif kaldirarak dogal bir burun yapmak vardi. Burnum ince derili ve iyilesmesi hizli bir burun oldugu icin ameliyattan hemen sonra daha ikinci haftamda bile kusurlari gormeye basladim. İkinci haftada burnumda kikirdak cikintisi olustu burnumun bir tarafindaki deligi digerine gore daha dar yaptigindan nefes problemlerim basladi. Ayri a burun kanadimda cokme oldugunuda burun kanadini hareket ettirdigimde cok net gorebiliyorum. Oncesine gore burnum asiri kalinlasti gibi gibi bir suru memnuniyetsizlik… yani arkadaslar demem o ki ameliyat olmayi dusunuyorsaniz bir kez degil 10 kez daha dusunun…

Dr volkan kahya pismanliktir arkadaslar. Bunu artik burada anlatmak istiyorum ki kimse benim yasadigim uzuntu ve pismanliklari yasamasin. Kendisine 6 ay once ameliyat oldum alcim ciktigi gunden beri burnumu begenmiyorum cok problemli bir burnum olmamasina ragmen suan resmen aynaya bile bakmak istemiyorum. Ameliyat planimizda burun sirtimdaki duzensizlikleri duzeltmek ve burun ucumu hafif kaldirarak dogal bir burun yapmak vardi. Burnum ince derili ve iyilesmesi hizli bir burun oldugu icin ameliyattan hemen sonra daha ikinci haftamda bile kusurlari gormeye basladim. İkinci haftada burnumda kikirdak cikintisi olustu burnumun bir tarafindaki deligi digerine gore daha dar yaptigindan nefes problemlerim basladi. Ayri a burun kanadimda cokme oldugunuda burun kanadini hareket ettirdigimde cok net gorebiliyorum. Oncesine gore burnum asiri kalinlasti gibi gibi bir suru memnuniyetsizlik… yani arkadaslar demem o ki ameliyat olmayi dusunuyorsaniz bir kez degil 10 kez daha dusunun…
Kendisi ne diyor peki?

Kendisi ne diyor peki?
Kendisi goruntunu cok iyi oldugunu o cikintinin dogallik kattigini soyluyor ama kimse dogal bir cikinti olmasi icin ameliyat olup bir suru para vermiyor. Nefes problemlerimle ilgili olarak nasil oldugunu anlamadigim bir sekilde sadece burnum bir tarafinda alerjik et sismesi oldugunu soyluyo ama bana kendiside burun deliklerimin icini gosterdiginde bir tarafin daha dar oldugu acikca gozukuyodu ve kabul etti

Kendisi goruntunu cok iyi oldugunu o cikintinin dogallik kattigini soyluyor ama kimse dogal bir cikinti olmasi icin ameliyat olup bir suru para vermiyor. Nefes problemlerimle ilgili olarak nasil oldugunu anlamadigim bir sekilde sadece burnum bir tarafinda alerjik et sismesi oldugunu soyluyo ama bana kendiside burun deliklerimin icini gosterdiginde bir tarafin daha dar oldugu acikca gozukuyodu ve kabul etti
Doktorlarin da herseye bir cevabinin olmasi 😆

Back
X