- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Kızlar vücudumuzdaki istenmeyen tüylerden nasıl kurtuluyorsunuz.??
ben ağdanin acisina dayanamiyorum(biyik aldırırken bile kıpkırmızı olurum.)
Yapıştır çek ürünler de aci verdiği gibi dogru duzgun almiyor da...
Neredeyse 1 yildir tüy Dökücü urunler kullnoyorum tamam guzel aliyor ama daha 3.gün jiletle almisim gibi çıkıyor..
Vucudumda bol derecede tüy mevcud...guguslerimin uzerinde gobek deligimin altinda kulak onlerimde hatta bitkac tane cenemde bile..((((
Lazer hariç neler yapiyotsynuz????
Sanirim sn ağda kullanıyorsun peki nasil yapıyorsun belki komik ama hic agda yapmadim ve nasil yapildigi hakkinda pek fikrim yok. Marka ismi verebilir misinAgdaya alistirman gerek.Agda derinin ustunuda aldigi icin puruzsuz oluyor.Tuy dokucu krem=jilet zaten
Ne önerirsin canim
Genital bölge için evde nasil yapicaz peki canimAğdayı ilk defa kullanacaksanız kuaföre gitmenizi öneririm. Ağdaya alışmak için iyi yöntemdir.
şu çekme işine gelince kilitleniyorumKartuş agdalar var isitma makinesiyle satiliyor içine koyup istiyorsunuz kartusun basinda roll on gibi donen baslik var şerit halinde ssuruyorsunuz agda beziyle yapistirip cekiyorsunuz
Genital bölge için evde nasil yapicaz peki canim
Sanirim sn ağda kullanıyorsun peki nasil yapıyorsun belki komik ama hic agda yapmadim ve nasil yapildigi hakkinda pek fikrim yok. Marka ismi verebilir misin
Venus un jileti nasil oliyor farki neBen lazer yaptıranlardanım, dolayısıyla yaptırınca pürüzsüz oluyo. Çıktığı zaman da venüs'ün jiletiyle alıyorum. Ağda yasak zaten lazer yaptırdığım için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?