Vücudumda değişik şeyler oluyor

Berfin0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
1.474
457
73
26 kasım da yumurtlama oldu değerlendirdik sonrasında benden çok az damla gibi pıhtı gibi bir leke geldi bugün yine pembemsi hafif bir leke oldu ardından bir kaç saat sonra ilişkiden sonra sıvı şekilde kahverengimsi akıntı gibi ama daha cıvık bişey geldi sizce bu nedir

Daha 2 gün olmuş. Adetiniz gecikince test yaparsınız. Bu ne enerji bu ne sabırsızlık...
pardon anlayamadım. Enerji sabırsızlık değil sıkıntılı bir durum belirtisi mi yaşayan var mı diye sordum. Pco hastası olduğum için 2 yıldır çocuğum olmuyor ve ilk defa böyle birşey yaşadım bırakında merak edeyim...!!!

Yumurtlama kanamasi olabilir, arada herkeste olur

Yani bilmiyorum ki Döllenme sonrasında bebek rahme yerleşirken minicik bir kanama olabiliyor. Fakat yine de bir doktora danışmak lazım. İlişkiden kaynaklanan bir zedelenme de olmuş olabilir. Bir çok sebebi olabilir, biraz bekleyin test yapın. Negatif çıkarsa doktora görünün.

Ay kadın olmak çok zor ya hep bi kontrol hep bi kendlni dinleme bıktım ayol fikirleriniz için teşekkür ederim dediğiniz gibi yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…