Vücudumda ki değişimlere anlam veremiyorum 😞

bdss01

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
18
6
6
28
Merhabalar, batıma 2 hafta var ama yaklaşık bir haftadır ara ara şiddetli ara ara da hafif olarak sağ kasık ve sağ kasığımdan belime bacağıma vuran ağrılarım var. Dün baktığımda göğüslerimde damarlar gördüm ama bi hassasiyet bi acı kesinlikle yok gebelik olduğunu düşünmüyorum korkudan test bile yapmak istemiyorum üzülmemek için daha önce psikolojik olarak çok belirti yaşadım çünkü ama bu kadar ağrı da psikolojik olmaz diye düşünüyorum fikirleriniz önemli benim için 😞

Valla sizi üzmek istemem ama malesef adet öncesi belirtiler gebelik belirtisi sanılıyor, kendimden biliyorum. Geçen ay aynı sizin bahsettiğiniz gibiydim ve adet gördüm

Merhabalar, batıma 2 hafta var ama yaklaşık bir haftadır ara ara şiddetli ara ara da hafif olarak sağ kasık ve sağ kasığımdan belime bacağıma vuran ağrılarım var. Dün baktığımda göğüslerimde damarlar gördüm ama bi hassasiyet bi acı kesinlikle yok gebelik olduğunu düşünmüyorum korkudan test bile yapmak istemiyorum üzülmemek için daha önce psikolojik olarak çok belirti yaşadım çünkü ama bu kadar ağrı da psikolojik olmaz diye düşünüyorum fikirleriniz önemli benim için 😞
Vücudu çok dinleme canım bende kaç aydır öleyim ama olmuyor 🤷🏻‍♀️Rabbim hayırlıısını versiin

Bende öyleyim işte aylardır her şeyi belirti olarak algılıyorum. Hatta bi keresinde vucut sıcaklığım bile artmıştı. Bu da psikolojik olamam diyip hamile sanmıştım kendimi ama adet görmüştüm :halay:

Amin inşallah. Bat ınız hangi gün benim 26 nisan. Bu ay ilk kez ovulasyon testi aldım ayın 9 ve 10 unda pik gördüm. Bakalım hayırlısı

Back
X