Bende de oluıyor bu? Halsizlikte oluıyor ama ben bilmeden bir yere vurduğumu o yüzden morardığımı düşünürüm hep. Halsizlik bende de var kansızlıktan diye düşünmüştüm ama?
varis olmasın o morartılar, bacağın dışında başka yerlerde varmı??
Bende de oluıyor bu? Halsizlikte oluıyor ama ben bilmeden bir yere vurduğumu o yüzden morardığımı düşünürüm hep. Halsizlik bende de var kansızlıktan diye düşünmüştüm ama?
benzetmek gıbı olmasın ve senı telaşa vermeyelım ama bır arkadasımızın kucucuk oglu sapasaglamdı fakat anıden vucudunda morluklar olusmaya basladı ,meger lösemiymiş evlerden ırak,bence canım gerekırse ısten ızın al derhal gıt hastaneye bu ısler ıhmale gelmez.bırde bacagına sıkıca bas parmagını bastır bakım kavun gıbı ıce cokme veya morartı olusuyor mu?
Trombositlerinize baktırın bir derim.
Normalde bütün rütin kan tahlillerinde bakılıyor.
Kardeşimin başına geldi o morluklar, hatta ismi peteşeymiş. Önce lösemi dediler, meğer ilacını fazlamı ne katmışlar, sonra tekrar tekrar incelemişler iliği ve şükür lösemi değildi.
Sonradan daha derin incelemerde öldürücü gribe bağlı olarak trombositlerinin düştüğü anlaşıldı, 2 aylık bir ilaç tedavisinden sonra şükür normale döndü, 12 senedir hiçbir sorun yaşamıyor.
İnş. seninde sonuçların güzel çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?