vücudumu beğenmiyorum ne olur fikir verin :((

rebekah00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
46
2
1
Sakarya
kızlar yaşım çok büyük değil sormadığınız sürecede söylemeyi düşünmüyorum boyum 1.64 cm kilom 52 ama vücudumun yağ oranı fazla, çok fazla abur cubur yiyorum ve çok su içmiyorum. aklıma geldikçe içiyorum ama yani aklıma nerdeyse gelmiyor. 1 hafta önce squat yapmaya başladım ama bacaklarımın üst kısmı zaten kalın voleybol oynuyordum 1 sene önce bıraktım, 3 sene oynamıştım. squat bacaklarımı şekillendirirken kalınlaştırır mı çünkü incelmek için yapıyorum dahada kaslı kart bişey olmasın :44::44: incelmek için ne yapabilirim. 46 kiloya inmek istiyorum geçen sene bu zamanlar 47 kiloydum. lütfen fikir verin

Incelmek icin pilates denesen cok daha kisa surede faydasini goruceksin. Squat bacaklari kalinlastiriyor evet..Bende uzun seneler voleybol oynadim benimde bacaklarim senin gibi.Aman aman bir incelmede bekleme.Ayrica zayiflamak istiyorsan da cardio calismalisin.Yag yakmak icin.Tek basina pilates zayiflatmaz cunku.Abur cuburu kesmeyip su icmezsen bunlarin hepsi hikaye tabii.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 1.60 51kg :) spora gidiyorum duzenli internette agirlik ile yag yakma yazip okumani tavsiye ederim biz kadinlarin erkeksi kaslar edinmemiz cok zor :) su an daha 2. Haftadayim ama kollarimda gozlemledigim inceliyor ama kaslaniyor :)

Kaç yaşındasın? Belli bir yaştan sonra yağ oranı hormonların etkisiyle artıyor ve kilo vermek zorlaşıyor. Önceden spor geçmişin varsa kolay gider kilolar. Kaslarının küçülmesine izin verme. Ben kendimi bildim bileli bisiklete binerim. Yaz kış fırsat buldukça atlarım bisikletin tepesine. Bacaklarım ve popom acayıp sıkıdır. Bisikletten olduğunu düşünüyorum. Arada binemediğim uzun dönemler olsa da şeklim hiç bozulmadı. Eğer imkanın varsa bisikleti tavsiyeederim. Ekliptik bisiklet aynı işi görmüyor ama kondisyonbisikleti belki işe yarayabilir.

peki pilates için illa salona veya başka biyere gitmem gereklimi veya ne gibi malzemeler

peki pilates için illa salona veya başka biyere gitmem gereklimi veya ne gibi malzemeler

Ben gitmiyorum.Şu alıveris sitelerinden bir mat al önce yere yattıgında sırtın acımasın.Pılates lastiği.Bunlar temel kullanılanlar.Ama birde fazla kullanılmayanlar var o da pilates çemberi.Bu aman aman bir ihtiyaç değil benim için..Şimdilik bunlarla başla istersen.

http://www.fitnessblender.com/v/full-length-workouts/?str=leg+slimming&time_min=&time_max=&cal_min=&cal_max=

[url]http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/At-Home-Butt-and-Thigh-Workout-Video-with-Cardio-Intervals-Fat-Burning-Cardio-Lower-Body-Toning/i2/

[/URL]

son verdiğim yağ yakıcı kalca bacak için biraz zor ama müthis bir egzersiz.

çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…