- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Üfff hanımlar. Benim vücudumun sağıyla solu arasında fark var. Yani zaten çoğu insanın vardır muhtemelen. Mesela sağ tarafımın bel oyuntusu sola göre biraz daha fazla, bi göğsüm diğerinden biraz daha dolgun ama çok fark edilecek şeyler değil bunları çok takmıyorum da totom içime dert oldu valla. Spora başladıktan sonra şu an popomun sağ yanağı daha dolgun ve kalkık ama sol öyle değil. Zaten spordan geldiğimde de hep sağ tarafım daha çok acıyor yani orayı belli ki daha çok çalıştırıyorum. Son bikaç haftadır sadece sol tarafı çalıştırmaya çalışıyorum ama olmuyo. Örnek vermek gerekirse hani yatıp kalçamızı sıkarak belimizi yukarı kaldırdığımız hareketi ağırlıklı olarak sağ bacağımı havaya kaldırarak yaptım ki sol tarafı daha çok çalıştırabileyim eşitlensin. Ama inanın onu bile beceremedim yani sol tarafım daha güçsüz ve bunu bir türlü eşitleyemiyorum. Her gün popomun fotoğrafını çekiyorum gelişme var mı diye paranoyak oldum iyice
yani kusura bakmayın sizi de totomla meşgul etmek istemezdim ama spor hocama anlatmaya utandım birazcık. Belki aranızda bir önerisi olan vardır çünkü resmen içime dert oldu