Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende de var benimki biraz daha büyük güneşe çıkıldığında çoğalıyormuş benim büyük anneannemde de varmış bir cildiyeye gitmiş krem vermiş kullanmış lekeler gitmiş
Canım bende de var yani benim anne tarafımda ara ve kardeşim le banada doğal olarak geçti bu lekeler ben eczaneden bunun şampuan ı, kremi ni ve sprey ini almıştım geçirmişti ismini hatırlamıyorum ama kırmızı beyaz kutusu vardı yanlız spreyi farklıydı o biraz pahalı ama sonrada bu seferde başka yerden yine çıktı bende kafama takmiyorum artık mutluyum onlarla napiyim bu arada Nivea krem ama su eski mavi teneke kutulu kremleri olucak özellikle yurt dışı çıkışlı olanları onlarda geciriyormus ben bi ara bu lekelere çok takmistim arastirmistim bu kremle biri tamamen Kurtulmuş ve bunuda paylasmisti
Lütfen güneş kremi kullanın, yüzünüze ayrı vücudunuza ayrı tip olmalı. Güneşle birlikte daha da çoğalıp koyulaşırlar. Uzman bir cildiye uzmanına gidin; mümkünse devlet hastanesi olmasın.
Lütfen güneş kremi kullanın, yüzünüze ayrı vücudunuza ayrı tip olmalı. Güneşle birlikte daha da çoğalıp koyulaşırlar. Uzman bir cildiye uzmanına gidin; mümkünse devlet hastanesi olmasın.
Özele gittiniz mi? Allah kimseyi devlet hastanelerine düşürmesin. Ben de cildiyeye gittim, farklı bir sebepti ve bu fotoğraftaki kadar bariz, önemli değildi; bana bile karışım yazdı doktor. Özel hastaneye gidin muhakkak. Geçmiş olsun.
Özele gittiniz mi? Allah kimseyi devlet hastanelerine düşürmesin. Ben de cildiyeye gittim, farklı bir sebepti ve bu fotoğraftaki kadar bariz, önemli değildi; bana bile karışım yazdı doktor. Özel hastaneye gidin muhakkak. Geçmiş olsun.