- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
-
Bilerek yaptim onu, baska turlu dikkat cekmek mumkun degil burdaBen de diyorum bu neyden kimden bahsediyor hay Allahım ya
Bakalim beklicez, ya bide hic yorum gelmiyomus. Yok ama ya, turkiyedeki tek çatlaklı kadin biz degilizdir benceAh ah çatlaklar. Bende ergenlik dönemimde çok zayıfladığım zaman kalçalarımda oluştu beyaz beyaz. Ben de çok şey denedim ama geçiremedim. Bu konuyu açmanıza çok sevindim. İnşallah yardımı dokunan birileri olur.
Kaderine mahkumsun diyosun yani :) aslinda cok batliyorlar ama ne biliyim olmasalar daha mi iyi olurdu.Maalesef çatlaklarin çözümü yok zamanla zaten silikleşiyor ve alışıyorsun
Olmamaları daha makbul.Kaderine mahkumsun diyosun yani :) aslinda cok batliyorlar ama ne biliyim olmasalar daha mi iyi olurdu.
Ya Allah bizi cok özel yaratmıs şüphesiz AMA........Olmamaları daha makbul.
Ağlıyordum güldürdün. Allah da seni güldürsün. Aynen yahu. Koltuk altıymış bacakmış. Hem masraf hem ayrı acı çile.Ya Allah bizi cok özel yaratmıs şüphesiz AMA........
Neden boyle seyleri biz yasiuoruz sadece. Ben sahsen hic bi erkegin agzindan duymadim *lan,gtmde catlaklar var ne bk yicem* gibi. Valla ya.
Sorma bugun bütun pcliğimle burdayimAğlıyordum güldürdün. Allah da seni güldürsün. Aynen yahu. Koltuk altıymış bacakmış. Hem masraf hem ayrı acı çile.
Bu arada*pc* yaziyorum ama umarim uygunsuz degildir. Ban yemek istemem. Tamamen icten ve esprituel anlamda diyorum o kelimeyiSorma bugun bütun pcliğimle burdayimAllah her zaman güldürsün bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?