Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba 21 yaşındayım ve kilo aldığımdan dolayı vücut çatlaklarım oluştu özellikle bel çevresi ve bacaklarımda sizce ne yapmalıyım nasıl geçer bu arada çatlaklar kırmızımsı gibi lütfen yardımcı olun.
merhaba 21 yaşındayım ve kilo aldığımdan dolayı vücut çatlaklarım oluştu özellikle bel çevresi ve bacaklarımda sizce ne yapmalıyım nasıl geçer bu arada çatlaklar kırmızımsı gibi lütfen yardımcı olun.
canım çatlakların tek tedavisi fraksiyonel lazer...Dr.Nezih KARACA ya yaptırdım 3.seans çok olumlu sonuç aldım % 70 kadar. kafana takma bence git bi görüş derim. işinin ehli bi doktor...
Benimde kalcamda catlaklarim var henüz 19 yasindayim ama çok sık kilo alip verdim selülit tedavisine basliycam bir iki hafta sonra bu tedavinin çatlaklara da yarari olur mu acaba