- 4 Ocak 2014
- 3.336
- 4.539
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Satıcıdan satıcıya değişiyor, bazıları faturayı iç kısma bırakıyor bazıları sadece giyim yazıyor bazıları sağolsun fantezi şu kostüm diye yazıyortrendyoldan alınanlarda paket içinde ne olduğu anlaşılıyor mu
Hangi konuda . sıkıştırma oranı düşük oluyor onu mu diyorsunEvet ama o avantaj işte bir konuda...
Inciler sıkışık degil ya hem her yere rahatlıkla giriyorHangi konuda . sıkıştırma oranı düşük oluyor onu mu diyorsun
Ben de şimdi seninkinden sipariş vericemInciler sıkışık degil ya hem her yere rahatlıkla giriyorrahatsızlık vermiyor hem de büyükce olduğu için daha avantaj inan yeterli oluyor ve kalıbı dar değil baya elastik bir ürün ama sirf denemek icin komple incili olandan da alicam karşılaştırmak amaçlı
Deneyimlerini bekliyoruzBen de şimdi seninkinden sipariş vericem
Büyük olması ve az olması avantaj düşününce haklısın. Deneyip gorucem ben de
Tamam umarım güzel bı deneyim olurDeneyimlerini bekliyoruz
beleş reklam yapıliyor burdaO değil bu incili don satıcısının bana komisyon
Vermesi gerekmiyor mu sizce de?
Gerekiyor, şu an konuda 25 ziyaretçi varO değil bu incili don satıcısının bana komisyon
işyerine söylemek pek akıllıca değil ozamanSatıcıdan satıcıya değişiyor, bazıları faturayı iç kısma bırakıyor bazıları sadece giyim yazıyor bazıları sağolsun fantezi şu kostüm diye yazıyor
Sana bir adet incili don yollamasi lazımO değil bu incili don satıcısının bana komisyon
tanıtım ürünüSana bir adet incili don yollamasi lazım
Sana bir adet incili don yollamasi lazım
KesinlikleYani satışları patlattım.
Bir hediye hakettim bence de :)
Bir alana bir bedeva yapsalar baritanıtım ürünü
Çok hoş çok güzel guzel gecelerde giyKızlar tüm yorumları okumadım ama ben de geçenlerde bunu aldım. Foto eklenmiyor nedense bu konuya, o yüzden link bırakmaya çalışacağım
Forzuzu Fantazi Vücut Çorabı Siyah Kadın Gecelik File Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Forzuzu Fantazi Vücut Çorabı Siyah Kadın Gecelik File yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ikimizede ulaşsalar iyi olurO değil bu incili don satıcısının bana komisyon
burdan örnek bu ürünün pazarı olduğunu öğrendiniz. iyisimi siz incili don işine girinIkimizede ulaşsalar iyi olur
Hemen satış haaaIkimizede ulaşsalar iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?