Vucüt estetigi

esra3271

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
36
7
286
Almanya
Arkadaslar Ben obezite ameliyatindasn Sonra heryerim sarkti kol bacak Karin ve gögüs diklestirmem lazim birde tüm yüzümü gözlerle beraber yaptirmam lazim Cok ucuk fiyat istiyorlar birisi sirf karinla gögüse 60 bin birisi 130 bin hepsine birisi 150 ye kadar olur diyorlar bu Normalmi Cok pahali olmayan isini Iyi yapan doktor önerirmisiniz ne olur yardimci olun

Ablam ali murat akkuş tu sanırım karın ve göğüsler 5000 euro yaptırdı ve çok memnun

Meraba edracim. Öncelikle obezite ameliyatını ne zaman oldun 2 sene geçmesi gerekir üstünden estetik ameliyat için. Ben de 6 yıl önce tüp mide ameliyati oldum estetikler bu seneye nasıp oldu. Kasim ayında karın germe ve meme dikleştirme protez konuldu birde yüzüme yağ enjeksiyonu yapıldı. Ben üniversite hastanesinde oldum.soyledigin rakamlar çok yüksek bence. Iyi araştır.

Siz bilirsiniz tabii her insan kendi sağlığından sorumlu

bokunu çıkartmışlar fiyatın . benim liposaction yaptırdığım doktorda böle bişi yok yani. gayet insani fiyat. bi konuşun isterseniz

Estetikleri Hangi hastanede oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…